Untuk 3 Hari di sana

2:40 PM


Assalamualaikum .

Hello =)


Semalam bertolak dari Putrajaya ke Jerantut . Alhamdulillah pukul 1.00 am selamat sampai ;) . Hari ni, dari Jerantut, fiza dan husband gerak balik ke Kelantan pulak . Sekarang dah sampai Gua Musang, insyaallah dalam pukul 4 sampai Tanah Merah . Doakan perjalanan kami selamat ye =)

Kami balik kali ni atas urusan keluarga belah husband, kebetulan isnin cuti kan:) Kalau diikutkan, memang memenatkan balik Kelantan untuk masa cuma 3 hari dan melalui perjalanan sejauh 700KM (pergi/balik) . Nak tambah cuti boleh tak? Huhu .


3 hari tu kejap je tahu -.-



You Might Also Like

5 AdamHawa Ohsem

  1. Jauh tu..berkereta ke fiza? Boleh kalu pi ambik mc..abis cerita..haha tu kalau saya la..hurmm. Semoga selamat semuanya.

    ReplyDelete
  2. best la ada tempat singgah di tengah jalan :)
    selamat sampai

    ReplyDelete
  3. Jauhnyaaa 700KM.. huaaaa ena tak pernah lagi jejak kaki kat sana.. bila lah dapat.. hurmmm.. apapun, ena doakan selamat sampai dan selamat bercuti

    ReplyDelete
  4. irra selalu balik kelantan lama2. raya ritu seminggu. dh sampai kelantan sehari rest. pastu balik shah alam pon kena ada sehari rest. kesian driver...semoga selamat perjalanan fiza n husband. irrayyan.com

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook