Zaman Tingkatan 6 Atas

2:06 PM


Assalamualaikum .

Seriously, aku rindu zaman nih :'( 

Zaman belajar dan bergelak ketawa dgn kawan-kawan sebaya kat sekolah. Masa ni, kita tingkatan 6 atas, Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Krai. haa, paling senior di sekolah , semua adik-adik bawah kene buli :p haha gurau je, mana ada.. . Bagi fiza, zaman di tingkatan 6 adalah moment yang paling best sekali! sungguh.



Gambar ni dirakam oleh cikgu (tak igt cikgu mana) masa hari akhir persekolahan sebelum masing-masing membawa haluan sendiri . Sekarang, masing-masing dah berkerjaya dah, dan hampir 50 orang dari kami dah ber'reunion' balik dalam WhatsApp :) dalam WA je, berdepan belum lagi.hihi. Insyaallah , reunion nyata akan menyusul nanti :)

psst - Cuba cari yang mana satu fiza :p




You Might Also Like

6 AdamHawa Ohsem

  1. Teringat juga masa study dulu2.. Muka comot momot..hehheh

    ReplyDelete
  2. gigih mata iols tergedik2 mencari fiza ni tau...ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. Hehehe mana satu kak fiza.. lain kali bulatkan la.. ekekekekeke... ena pun rindu kawan kawan sekolah dlu... dah 5 tahun tinggal.. sobs!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List