Hari 1 I Gambar Terbaru dan 5 Fakta Mengenai Saya

11:31 PM


Assalamualaikum .

Hello =)

#CABARAN30HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI

Petang tadi, tak semena-mena fiza terjoin satu cabaran yang best bagi fiza, CABARAN 30 HARI . Hari ni hari pertama kene post sebelum 12am, jadi, mari mulakan! =)

ehem . ini gambar hari ni,masa kat kampung tadi :p



1. Orang yang tak kenal fiza akan kata fiza sombong, tapi bila dah kenal . haa haru biru jadinya :p

2. Tak suka memandu terlalu jauh, di waktu malam dan dalam hujan sebab mudah mengantuk + silau + jadi tak fokus masa memandu -.-

3. Suka GELAK , gelak boleh hilangkan stress sy!

4. Tak makan seafood =( *sangat rugi kan.uhukk

5. akan DIAM bila tengah marah atau tak puas hati .


Oke done! , ha tu la dia 5 fakta mengenai fiza , dah kenal sikit-sikit kan :p . Esok, tunggu cabaran kedua pulak ! 



You Might Also Like

20 Adam Hawa Comel

  1. Cantik gambar , fakta ke-6 anda sangat cantik!

    ReplyDelete
  2. jgn gelak lebih2 nnt jd len plak haha

    ReplyDelete
  3. kakpija lupa lagi satu.. suka buat lawak.. contohnya cermin keta..hahaaha larikksssss

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar pun tahu yang luaran nampak sombong, tapi hakikatnya haru biru.. ekekekekekek

    ReplyDelete
  5. Diam bila marah atau tak puas hati. Irra pon camtu. Haha sebabnya klu tgh marah cakap jugak mesti boleh meleleh air mata. Baik diam. Hihi

    ReplyDelete
  6. Assalam fiza, fantagiro tu hapa?..baru nak ajak dtg banting makan seafood...rugi sangat, kita pernah jumpa ea??

    ReplyDelete
  7. Assalam fiza, fantagiro tu hapa?..baru nak ajak dtg banting makan seafood...rugi sangat, kita pernah jumpa ea??

    ReplyDelete
  8. hok alohhh....comeynyaaaaaaa...comey3...
    kak pija..lupa lagi 1...suka blur.. ehhh.. larikk

    ReplyDelete
  9. rugi tak makan seafood.. jom kak...dkna nak belanjan seafood hahahaa

    ReplyDelete
  10. Perghh rugi tk sika seafood hehe. Takpe, hanim tolong makankan ye hehe

    ReplyDelete
  11. olooo... tak makan siput ke?? eh, seafood ke...

    ReplyDelete
  12. Kenapa tak makan seafood? Alergik ke? Eraz dlu pun sama.. Tapi skang dah belasah sebab alergik dah hilang.. Hehe..

    ReplyDelete
  13. suka gelak? nak gelak sameeee!!! ;))

    ReplyDelete
  14. Sama la tak mkn seafood jgkk. Yayy ada geng!

    ReplyDelete
  15. Jangan gelak sorang2. Bahaya. Haha

    ReplyDelete
  16. tak suka driving??? I is suka driving...meh meh meh, iolss drive-kan...hik hik hik...

    ReplyDelete
  17. kak pija cantiknyaa!! huu sama la tak suka drive jauh. nak kroh kroh je rasa. haha

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook