Hari 10 | Apa Ada Di Dalam Handbag


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Apa yang ada di dalam handbang , bila time nak kene buat task ni, baru teringat nak kemaskan and buang benda-benda yang menyerabutkan dalam handbag ni. haha. Handbag memang stor peribadi yang fiza sumbat all things yang penting atau kadang-kadang tak penting seperti resit beli barang dan akan dibawa ke hulur ke hilir setiap hari.

Task hari ni menyelongkar apa yang penting bagi fiza tu =)


Fakta 1 : sebelum ni, ianya tidak tersusun sekemas ini , dan dipenuhi pelbagai jenis resit -.-


Fakta 2 : Asam Sweet Sour tu baru je ada dalam bag :p

So, inilah dia khazanah yang hari-hari fiza duk sangkut kat bahu dan kadang-kadang hayun kat tangan . 

Tablet Note 8 
Handphone - HTC yang utama pakai line, Nokia coki'a prepaid SOX untuk kol dan share kredit kat adik 
Beg duit
Beg kecil untuk buh duit dan handphone bila keluar waktu lunch
kunci kereta dan rumah
Losyen bersekali dengan perfume
Pill box yang ada suplement shaklee
USB -untuk kecemasan bila bateri habis kat ofis, ohh fiza ada powerbank, tapi memang tak suka simpan dalam handbang
Beg Makeup - dalam nya terisi lipstik, foundation, maskara, compact powder, eyeliner (ini penting)



Dan last sekali, si Canon, tapi tak selalu jugak bawak, kalau pergi event, balik kampung, outing je akan turut disumbat dalam handbag.


Oke , itu sahaja benda tersembunyi yang ada dalam handbag fiza =)


*******************

#CABARAN30HARI

1 # Siapa Saya



11 comments

  1. Ha baru nak tanya everyday ker kemas lagu ni hehehe.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. untuk kak sue, apa saja..ambik laa.hihihihi

      Delete
  3. Orang lelaki selalu kata handbag pompuan ni mcm bag ajaib... macam-macam adaaa!! :D

    ReplyDelete
  4. fiza pakai tablet note 8 ek? ok tak tablet tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, oke sangattttt , best! setahun lebih guna, xpenah ada masalah lagi =)

      Delete
    2. teringin nak sambar note 8 tu hujung thun nie...insya allah...

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤