Hari 18 | Siri tv kegemaran

4:06 PM


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Siri TV kegemaran fiza banyak, dan kebanyakkannya adalah drama melayu . Opssss, sorii, sekarang fiza dah tak layan dah drama korea , last siri drama korea yang jadi kegilaan fiza rasanya time remaja dulu, tajuk dia sampai sekarang fiza ingat Autum In My Heart dan Winter Sonata . Pada zaman tu, memang femes sangat drama ni =)

Drama melayu yang jadi kegilaaan tahap tak gerak pegi mana mana bila start je cerita dia ialah Adam dan Hawa , Balkis dan Ariana Rose . Ini antara yang fiza ingat la, sebab sebenarnya banyak lagi .

Yes . Fiza peminat siri drama melayu :) Tapi, bergantung jugak pada jalan cerita dan pelakonnya . Kalau plotnya entah apa-apa, memang awal lagi takkan layan.

Pun begitu, siri TV yang paling atas cartanya dalam ranking kegemaran fiza ialah ini,





CSI Miami , channel 720 astro . sukaaaaa sangat dengan watak Mac tu, cool je dia. hihi .

Kesemua episod fiza dah tengok, ulangan dia pun tetap fiza akan tengok . Team CSI dalam siri ni best, berbeza dengan Siri CSI lain =) 



You Might Also Like

0 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook