Hari 2 l 5 Cara Memenangi Hati Fiza Fantagiro

3:39 PM


Assalamualaikum .

Hello =)

#CABARAN30HARI  

Hari ni cerita kedua pulak untuk memenuhi #cabaran30hari geng #kelabbloggerbenashaari :) haha, macam lucu pun ada nak tulis . Untuk nak menangi hati ku ini, tidaklah susah sangat kena cara, haa oke lah :)


1. Berterus-terang (be your self)

Fiza sangat suka dengan orang yang suka berterus terang, even kalau buat salah pun, ceritakan. Itu lebih  baik . Lagipun, orang yang suka tonjolkan diri dia yang sebenar ni, seorang yang jujur . Dia tak perlu berlakon untuk jadi seperti orang lain untuk menarik perhatian sesiapa, terutama Fiza :)

2. Ceria / Buat Lawak

Fiza suka gelak  , dan sangat suka dengan orang yang suka buat suasana ceria dengan lawak-lawak yang mampu buat fiza gelak =) *jgn lawak yang malukan org lain


3. Ingat Hari Lahir dan Ucapkan

Rasa sangat dihargai dan terharu jika orang ingat hari lahir fiza =)


4. Suka Memujuk

Fiza senang merajuk, terutama dengan orang-orang yang dekat dengan fiza dan kadang mudah kecik hati , haha. Bila dalam keadaan macam ni, pujukan adalah penawar untuk hilangkan rasa kecik hati tu.hiks


5. Mengambil Berat

Sikap ni yang menampakkan kematangan seseorng, Fiza suka orang yang suka mengambil berat tentang fiza dan kalau nak tahu, Fiza boleh terpikat dengan husband pun sebab salah satu sikap dia ni la . Sangat mengambil berat tentang fiza dan keluarga =)
Ini adalah sikap yang paling fiza suka jika nak memenangi hati Fiza, cewah .haha


Haa, dah tahu dah cara nak menangi hati fiza? hihi, Fiza tak sempurna dan tak pernah memandang sesuatu /seseorang itu dari sudut kesempurnaannya , untuk mendekati fiza tak susah, tapi untuk melekat dalam hati ni yang agar sukar :p (Dalam konteks kawan eh) haha.








You Might Also Like

18 AdamHawa Ohsem

  1. Mesti kak pija ni suka merajuk kan kan kan hahaha

    ReplyDelete
  2. alamakkkk lupa tarikh lahir jap nak tulis dalam phone eaa hehhehee

    ReplyDelete
  3. Nanti akk merajuk, ena nk pujuk tau tau... nak test power.. ekekekeje

    ReplyDelete
  4. alolololo sentimental sangat jiwa fiza ni hehe :D

    ReplyDelete
  5. Happy bufday kak fiza. *ehhh bgtau awal dlu. Hikhik

    ReplyDelete
  6. Aten power bab2 pujuk ni. Meh aten pujuk kalau kak pija majuk. Hekhek

    ReplyDelete
  7. jap fikir cam ner nak pujuk fiza ni...he h ehe...

    ReplyDelete
  8. Sweetnye k pija kite nih^^ *like*

    ReplyDelete
  9. Kalau aku tanya berapa bert badan, boleh kategorikan sbg amek berat x???

    ReplyDelete
  10. Macamana kalau orang tak tahu kita merajuk? Hehe.. Apa-apa pun, semua terbaik!!

    ReplyDelete
  11. Qaseh lawak kan kak fiza . Mesti kak fiza syg qaseh lebih dr dorg

    ReplyDelete
  12. Ciri wanita lemah lembut, ..kekuatan akan bertambah bila suami lebih memahami anda Fiza, orang lelaki ni kena direct cakap jgn terlampau berkias...memujuk adalah suatu yg sukar ....apa lg bila nk ingat tarikh penting.

    ReplyDelete
  13. Ala sweetnya..Macam nak bg husband baca je ni..hehe <3

    ReplyDelete
  14. mamamyja pon kekadang suka merajuk juga. hehehe

    http://www.mamamyja.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-2-5-cara.html

    ReplyDelete
  15. Errrr.... Besday fiza bila?? Hehe

    ReplyDelete
  16. Okay bday fiza bila? Nak set dalam kalendar. Hahaha

    ReplyDelete
  17. fiza, ini mcm tips utk hubby ja.cara-cara memujuk.hihihi

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List