Hari 23 l Pekerjaan yang diinginkan selain kerja sekarang

9:57 PM


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Nak jadiiiiiiiiiiii


POLIS


atau


CIKGU 


Haha! , sungguh, dua pekerjaan ni memang menjadi cita-cita fiza dari kecil lagi, fiza pernah lakukan ujian fizikal untuk jawatan Inspektor, tapi gagal sebab tangan bengkok, haha! awal-awal lagi dah kene tolak =p , kecewa la jugak, tapi kekecewaan tu terubat bila fiza dapat tawaran untuk kerja sekarang =) lebih kurang je bidangnya, cuma tak de la mencabar macam Polis tu . And soon, akan ada uniform jugak .

Cikgu pulak, teringin nak jadi Cikgu sekolah rendah, nak ajar budak-budak kecik yang comel-comel pakai uniform sekolah putih biru tu, waaa cute sangat dorang kan! jalan sambil bawak beg besar gedabakk kat belakang :p



You Might Also Like

0 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List