Hari 29 l Bunga kegemaran,dan ertinya untuk saya

4:50 PM


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Ini dia bunga kesukaan fiza


Red Rose =)

Bunga paling romantis dimata fiza . Membawa erti tentang perasaan seseorang kepada kita, full of love gituu . Fiza selalu dapat rose merah dari husband je, bila birthday, sampai la kat ofis ni :) Husband bukan seorang yang suka  luahkan kata-kata cinta , jadi melalui rose merah yang dia bagi ni, fiza boleh rasa seolah dia meluahkan rasa cinta, kasih dan sayang dia melalui rose tu =) Thanks hubby :)
Ohh ya! selain husband, kawan baik fiza, Ida pernah surprisekan fiza dengan rose merah ni , sweet sangat!





You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. emm pcl pon nk jadi hubby yg sweet jugak..., nak cari ros merah lah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat pcl,mesti mama d terharu hehehehhe...

      Delete
  2. bestnyaaaaa,mintak2 la mr d pun seromantis ini bila kawin nanti hehehehhehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook