Hari 5 l 3 Perkara yang ingin dikatakan kepada bekas kekasih

7:47 AM


Assalamualaikum .


#CABARAN30HARI


Fuhhhh, phewwww *kesat peluh sikit .

Cabaran kali ni memang betul mencabar diriku .haha , err, blur kejap, apa yang nak ditulis . Nak tulis yang betul ke, nak tulis untuk sedap baca . kahkah

oke oke, malas nak fikir banyak, kepada orang dulu, ni yang saya nak katakan :


1. jom kita Peace No War 
2. Kalau terserempak kat mana-mana, jgn lari .haha
3. Kirim salam family awak  . *nak kirim salam kat isteri takut jadi cerita lain pulak 


Oke . tu je . Tak mau ayat drama sangat aih . 


Tapi, bekas kekasih saya dijamin takkan baca pun . haha . 





********************



You Might Also Like

25 Adam Hawa Comel

  1. takut nak cerita erk....................

    ReplyDelete
  2. eh.. dia yang lari atau k.pija yang lari?? hehehee

    ReplyDelete
  3. Haha dengar tu ex! Jangan nak lari yek :D

    ReplyDelete
  4. cool jer statement fiza...hik hik hik...

    ReplyDelete
  5. Dah tau dia x baca, mieza kena details cerita baru best..malu² miow kenapa?

    ReplyDelete
  6. Cool gila kak fiza... lau ena buat donno je kalau jumpa ex.. malas nak wat peace bagai harharhar

    ReplyDelete
  7. short entry but full of meaning hehe

    ReplyDelete
  8. aikk?? hihi... ape2 pun terbaik.. :)

    ReplyDelete
  9. kebanyakkan ex nya yg mimin bc daa berkeluarga. huhu.,

    ReplyDelete
  10. shortnyeee hahaha mcm la kite pnye pnjng sgt huu

    ReplyDelete
  11. Elehhh... padahal x laku dulu... xda bekas kekasih... hahahaa

    ReplyDelete
  12. Peacee..hahaha.. kem slm kat fmlyke kat tuan badan? Iskiskisk

    ReplyDelete
  13. sekali dia balas..peace juga awak..saya dah sampaikan salam pada family saya..haaa..

    ReplyDelete
  14. wahh cool nyaaa fizaaaaaaaaaaa ;))

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  15. Haha. ringkas dan padat! buat pe nak kenang ye dak..ngee

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook