Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger !

7:03 AM


Assalamualaikum .




Waaaa, setelah sekian lama Benashaari.com diam dari menganjurkan apa-apa segmen, pagi ni, terjah blog beliau, ada segmen laaa, oke join! haha


Latar Belakang Fiza 

Fiza seorang blogger yang berstatus isteri,  pekerja dan pelajar . Hari ni birthday fiza , eh.haha . Anak sulong, dan seorang kakak yang garang! tapi lembut hati =) Sekarang tinggal di Putrajaya .

Kelebihan blog dan kenapa korang kene datang blog fiza

Blog ni fiza cipta untuk berkongsi secara umum tentang kehidupan fiza, tentang apa yang menarik perhatian fiza, dan sebolehnya, kejujuran akan fiza jadikan resepi utama dalam setiap penulisan fiza , means, bila baca tu, korang akan rasa kenal fiza melalui penulisan fiza :) 

Impian sebagai blogger

Impian fiza paling utama ialah nak jadikan blog ni sebagai blog yang disukai oleh pembaca , setiap yang datang, akan set kan url blog ni dalam kepala untuk datang lagi dan lagi, kalau boleh biar tak tido malam sebab teringatkan dismybelog.blogspot.com ni .hahaha. dan, of course fiza nak kejayaan seperti blog-blog yang dah cipta nama sekarang :) ehem, dapat jejak Paris macam Aben pun bestt! hihi



Tarikh tutup segmen ni ialah pada jam 8.00 malam ni, haaa, nak join cepat-cepat klik header tuh, tak pun klik sini


Oke siap!




Publishhhh





You Might Also Like

48 AdamHawa Ohsem

  1. mama singgah.. hai... salam kenal.. hihi

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan Fiza. <3 come and visit my blog too . cantik blog
    #darisegmenabgben
    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Kak Pija sayammmm!!! <3

    ReplyDelete
  4. wahh nak pegi paris eh.. hihihi... nanti dapat pergi, hello hello anis ye.. kihkih.. :)

    adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. hebat fiza ni. kerja+belajar+blogger! caiyok caiyok! pasni irra bgn pagi igt dismybelog ^^
    http://www.irrayyan.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen ana join jgk
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. Banyak nyer status dia ... hoho ... macam soalan Sains bocor lak .. hehehe... erkkk ... selamat berkenalan ... :P ... kim salam kat suami tu .....

    ReplyDelete
  8. Salam Fiza ..Kak Lya singgah sini baca entry ni hehehhe ....... Selamat Hari Lahir Fiza ..Moga panjang umur murah rezeki hendaknya ........

    ReplyDelete
  9. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. wow! garang tapi lembut hati .... sama la kita hehehe :D. Singgah sini dari segmen yg sama

    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. Wahhhh,kak long org pertama ni hehehhe...semoga impian tercapai anyway happy besday sayang

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. blogwalking sini kejap^^ happy birthdayyy kak fiza><

    ReplyDelete
  14. All the best! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. hai, selamat ulangtahun kelahiran :) hihi
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan. :) BW dri segmen abg ben.. done follow. sudi2 le singgah blog numi yer.. :)jgn lupa follow..

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahirrr !! hee
    yana duk putra perdana. dkt je ngan putrajaya. :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal dari segmen ben ashaari :P

    ReplyDelete
  19. tahniah jadik orang pertama and hepi besday..
    salam kenal and kita pollo sini..

    ReplyDelete
  20. happy birthday to a blogger, student and mother named fiza =) may Allah bless you always, keep on blogging!

    ReplyDelete
  21. fuza pun dah join dengan harapan dan impian tersendiri

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  22. Salam. Selamat hari lahir.
    Yt datang dr segmen BA jugak! ;)

    ReplyDelete
  23. Salam. perghh org pertama join segmen BA.. hihi btw hepi besday ye ;)

    ReplyDelete
  24. semoga impian fiza tu akan jadi kenyataan nanti ye...hee :D

    ReplyDelete
  25. hai fiza..
    salam ukhwah.. :)

    http://masuri24.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. All the best !! ^^

    singgah dan follow sini ..

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    ReplyDelete
  28. Wah...happy birthday...singgah sini :)

    ReplyDelete
  29. Woot woot... akak dtg dari segmen yang sama.., happy birthday fiza...

    ReplyDelete
  30. selamat hari lahir kak. hehe. :D
    follow sini dr segmen yg sameeee.

    ReplyDelete
  31. salam singgah done follow blog ni ya..http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Tak tidur malam saya selagi tak skodeng sini..hehe.. Semoga segala impian tercapai..

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen tokey yang sama tapi fasa kedua.Selamat berkenalan ye.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  34. Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah.. Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

    ReplyDelete
  35. singgah dari blog ben. semoga tercapai impian. enjoy blogging!

    ReplyDelete
  36. Salam ukhwah..
    All the best!
    Singgah & follow sini..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum. ?

    Selamat bersegmen...

    akak tak sempat tarikh dah tutup

    ReplyDelete
  38. singgah sini :) semoga apa yg dihajatkan tercapai (^_^)

    ReplyDelete
  39. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh annti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  40. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook