Selesai Semua Cabaran


Assalamualaikum .


Dalam entry kali ni, fiza akan listkan semua tajuk-tajuk task untuk Cabaran 30 Hari yang fiza sertai bermula 01 September  hingga la hari ni, 30 September 2014 . Cabaran ni sebenarnya bertujuan untuk menguji dan mencabar bloggers untuk update entry setiap hari selama 30 hari tanpa skip satu hari pun . Setiap hari, satu tajuk diberikan , so, buat je entry berdasarkan tajuk yang diberi . 

Nampak mudah kan? yes, memang mudah, tapi yang menjadi cabarannya ialah keazaman dan kemampuan kita untuk tunaikan tuntutan setiap task dengan update entri setiap hari . Mampu? hihi, tak semua mampu okeee, dah ramai yang kecundang dah. haha! fiza pun hampir nak mengalah dah :p
Tapi nasib baik dapat kayuh laju, kejar buat semua task .hihi


Cabaran 30 Hari 



3 comments

  1. Wah, tahniah dapat habiskan semua cabaran. clap your hand..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah berjaya juga tamatkan semua tasks kan..mcm fiza ckp nmpk mudah tp komitmen tu penting..:-)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤