Situasi mendebarkan di Bukit Tujuh

5:11 PM


Assalamualaikum .

Hello =)


Bila kat atas jalanraya, situasi macam ni yang paling fiza takut ,



Jalan berbukit, dan kereta kita dihimpit oleh bas atau lori -.-  . ni kat depan, belakang kereta fiza pun ada lori yang duk follow RAPAT ! waaaa.. nasib baik time ni husband yang drive, so fiza cuma tahan berdebar kat sebelah je la, bila toleh tgk husband, dia relaks, cool je O.o 

Tu la orang kata, dan bukan orang kata je, hasil kajian pun ada, sikap, peel, cara pemanduan antara lelaki dan perempuan memang berbeza . Bila dalam keadaan cemas, mendebarkan, kita ni dh kemain jantung duk berdegup, tangan kaki pun gigil, tapi kalau lelaki, dorang memang boleh mengawal situasi, wat relaks wat cool *atau mungkin dalam hati dorang pun sama, tapi tak tunjuk je :p 

yang kene himpit dengan lori tadi tu dekat Jalan Bukit Tujuh, orang yang biasa ke Kelantan, mesti tahu macam mana keadaan jalan kat situ , berbukit dan berlekok. Fiza pernah sekali je drive sendiri lalu jalan ni, tu pun depan belakang member eskot =p Kalau sesorang, memang tak la, hihihi.  
Kenapa dipanggil Bukit 7 ?, haa sebab kat jalan tu, kita akan turun naik 7 jalan berbukit  :p fiza dah kira dah.haha. 



lagi 100KM lebih nak sampai KL 😊





You Might Also Like

4 AdamHawa Ohsem

  1. Tudiaaaa tepi lori, depan bus.. huishhhhhh.. Ena pernah drive sengsorang jadi camni, ya Allah hanya Allah je tahu perasaan ena macam mana... luaran je nampak cool

    ReplyDelete
  2. semoga semua nya ok. hati2 ye u olls...

    ReplyDelete
  3. ngeri kan.. lori besar2.. bawak barang macam terlebih muatan pun ada.. lagi2 kalau yg bawak balak tu..

    ReplyDelete
  4. haaaaa seramnesssss... semua gabak gabak dekat kereta.. takut! hati2

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List