Ayam Penyet Paling Sedap I Restoran Wong Solo, Bangi.


Assalamualaikum .

Hello =)


Luncheon semalam di Restoran Ayam Penyet terkenal yang terletak di Bandar Baru Bangi .


Restoran Wong Solo . Ini kali kedua fiza ke sini dan kedua-dua kalinya officemate yang bawak untuk lunch kat sini . Masa memula datang dulu, lepas rasa sendiri ayam penyet yang disajikan di sini, memang dah niat, next time, fiza akan datang lagi , lagi dan lagi . Nak bawak husband sekali makan kat sini, tapi sampai sekarang, tak sempat lagi bawak dia. 

Ayam penyet kat Wong Solo ni memang lain sikit kelazatan dia. SEDAP . korang yang suka dan memang fav dengan ayam penyet ni, boleh datang dan cuba makan kat sini . 

Bila dah order ayam penyet ni, jangan lupa pesan sekali air SODA GEMBIRA yea =)

Lokasi : 

No. 8-G-1 & 9-G-1, Seksyen 9
Jalan Medan Pusat Bandar 4A
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

No. Telefon : [03] 89253414


4 comments

  1. Eyza pun suka makan kat Wong Solo ni.. eyza suka ayam bakar.. selalunya eyza makan yang kat cawangan Ampang ngan Sri Permaisuri.

    ReplyDelete
  2. aah setuju.bnyk2 ayam penyet ..elya pun suka wong solo..rasa pedas2 sikit...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤