Instagram I @fizafantagiro


Assalamualaikum .

Hello =)

Instagram . Kemain femes laman instagram sekarang ni kan =) , Selain Fb, moment wechat dan twitter, fiza jugak aktif di Instagram . Suka berkongsi gambar-gambar disana :) Masih ingat lagi, masa mula-mula gunakan ig ni, kemain jakun, haha, tak pandai nk edit lagi gambar, ambik pun guna kamera ig tu, terus upload :p sekaranggg, snap dulu, edit sikit-sikit, guna photogrid , baru ke ig and upload.haha! 

Tapi, tak penah guna 360 okee, ngeee . Application biasa yang fiza gunakan untuk edit gambar ialah snapseed dan VSCO Cam .  

Oke, fiza nak kenalkan ig fiza kat sini =)

taraaa




followers? tak ramai punnn, hihi, dulu, fiza tapis setiap orang yang nak follow IG fiza, tapi sekarang, fiza publickan sekejap untuk beberapa ads yang memerlukan fiza gunakan ig sebagai medium promosi . In future, mungkin akan privatekan balik . Mungkin la =p

Jumlah sebenar photo tu dah 2k lebih, tapi bila belek-belek balik semua gambar dalam tu, ada yang macam patut di buang, makanya, banyak jugak la fiza delete . Bila belek balik gambar lama-lama, ada jugak gambar yang bila tengok, fiza bermonolog sendiri "ehhh, gambar apa aku upload nih?" hahaha, dulu, punya la taksub upload gambar, gambar yang tak semengah pun terupload sekali . ekekeke.

dan ini, ialah gambar pertama yang fiza masukkan ke IG ,


dua tahun lepas..waaa dah lama rupanya ! 0 like and comment lagi . hoho . Gambar pertama la  katakan  :p . Nanti ada masa luang, nak buat penapisan lagi gambar-gambar kat IG .



7 comments

  1. assalamualaikum fiza...lama x singgah ke sini...nak follow la IG fiza tu yer...:)

    ReplyDelete
  2. erm....oleh ler akak follow... salam kenal...

    ReplyDelete
  3. visit n folo my ig @lan_careno

    ReplyDelete
  4. haha nk guna instagram juga tapi phone tak berapa support xD

    ReplyDelete
  5. heeeeeeeeee ~ kita dah follow! hikhikhikhik ida dulu pun jakun jugak dgn ig. tak menda ape aku upload tak tahuu HAHHAHA *malututupmuka*

    ReplyDelete
  6. mama blum ada ig pn lagi..ketinggalan zaman skit hahaha

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤