Line Internet bila di Kampung

8:22 AM


Assalamualaikum .


Bila berada di kampung, line internet memang biasa jadi cenggini




:'(

Sebab tu time cuti di kampung, penggunaan FB,Whatapps fiza terbatas, nak update blog lagi la sadis . Ni nampak naik H+ kejap, so cepat-cepat update kat sini . tu pun on off H+ lekat kat telefon ni -.-
Tak gembira sungguh dengan rangkaian internet kat sini :'(



You Might Also Like

12 AdamHawa Ohsem

  1. ala..kadang2 kat bandar ni pun lagu tu la rupenya.. Sadis!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, tp tak la sesadis kt kampung .uwaa

      Delete
  2. bertabahlah yeee.hehehe

    #KlikKlikIklanNuffnang

    ReplyDelete
  3. itu la kalau balik kampung kan, tapi kadang2 tu seronok pulak...boleh lupakan sekejab segala gejet2 yang ada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, dari sudut positifnya, itu la , boleh lebih byk habiskan masa dgn family =)

      Delete
  4. adoi.... senak dada mcm ni kan

    ReplyDelete
  5. kat mana tu? kurang2 ada gok kalau kak sue ni nak call pun tak boleh huwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanah Merah kak sue, celcom memang problem kat sini

      Delete
  6. kawasan rumah saya line teruk sangat..kena tukar line lain ni

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List