Tempat Makan I Warung Bunian, Nasi Lemak Terbaik!


Assalamualaikum .


Welcome Oktober!


Semalam masuk ofis macam biasa, yang tak biasanya ialah semalam tak plan untuk breakfast apa dan dimana . Kebiasaanya, selepas thumb print 7.30 am, fiza dan kawan akan terus ke Presint 16 atau Presint 9 untuk bersarapan disitu . Sampai kat tempat, duk fikir-fikir nak breakfast apa la pagi ni, dalam duk fikir tu, tetiba masuk Whatapps dari Kak Sueizza, ajak breakfast sama di Warung Bunian ,

yeayy, one of my favo places untuk makan!

Bukan Kak Sue aje, Qaseh Dalia, Abg Ed, Yanty dan Najeeb pun join sekali . Waktu tu hujan lebat, tapi demi Warung Bunian, redah jugak la hujan tu. hihi

Apa yang kami makan kat sana? haa ni dia ,



Nasi lemak bungkus bersama sambal yang ohsem dan seketul ikan bilis =)



dan, Roti Canai yang ohsem juga =p

Dulu pernah sekali fiza luncheon kat sini, dengan geng ni jugak, dan makanan dia memang sedap sangat! ohh telan ailio teringat Ketam masak lemak dia , gulp , tak tipu memang mengancam!

Warung bunian yang memang terkenal di sekitar Putrajaya ni terletak di alamat :


WARUNG TAPAK SULAIMAN / BUNIAN
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN
DESA PUTRA , SG MERAB
43000 KAJANG SELANGOR


Untuk makan tengahari, harus booking dulu untuk mengelakkan sebarang rasa kecewa kerana pelangan penuh dan boleh hubungi nombor telefon ni :


017-3812246 (Call/Mesej)


4 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤