Tempat Makan I Warung Bunian, Nasi Lemak Terbaik!

11:15 AM


Assalamualaikum .


Welcome Oktober!


Semalam masuk ofis macam biasa, yang tak biasanya ialah semalam tak plan untuk breakfast apa dan dimana . Kebiasaanya, selepas thumb print 7.30 am, fiza dan kawan akan terus ke Presint 16 atau Presint 9 untuk bersarapan disitu . Sampai kat tempat, duk fikir-fikir nak breakfast apa la pagi ni, dalam duk fikir tu, tetiba masuk Whatapps dari Kak Sueizza, ajak breakfast sama di Warung Bunian ,

yeayy, one of my favo places untuk makan!

Bukan Kak Sue aje, Qaseh Dalia, Abg Ed, Yanty dan Najeeb pun join sekali . Waktu tu hujan lebat, tapi demi Warung Bunian, redah jugak la hujan tu. hihi

Apa yang kami makan kat sana? haa ni dia ,



Nasi lemak bungkus bersama sambal yang ohsem dan seketul ikan bilis =)



dan, Roti Canai yang ohsem juga =p

Dulu pernah sekali fiza luncheon kat sini, dengan geng ni jugak, dan makanan dia memang sedap sangat! ohh telan ailio teringat Ketam masak lemak dia , gulp , tak tipu memang mengancam!

Warung bunian yang memang terkenal di sekitar Putrajaya ni terletak di alamat :


WARUNG TAPAK SULAIMAN / BUNIAN
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN
DESA PUTRA , SG MERAB
43000 KAJANG SELANGOR


Untuk makan tengahari, harus booking dulu untuk mengelakkan sebarang rasa kecewa kerana pelangan penuh dan boleh hubungi nombor telefon ni :


017-3812246 (Call/Mesej)


You Might Also Like

3 AdamHawa Ohsem

  1. wah berseleranya tgk makanan pagi ni..hurmm, pcl pernah sekali makan sana. memang sedap.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List