Sarapan Pagi Bersama Seorang Gadis Penang

2:18 PM


Assalamualaikum .

Hello =)

Kisah breakfast lagi , hihi, tapi kali ni makan sendirian dalam Hostel sambil menelaah modul untuk next exam petang ni . 



Sambil-sambil makan, tetiba teringat yang semalam Yanty ada sebut nak bawak pegi makan pagi dekat Taman Tun Sardon , tempat yang femes d' amos tuuu . Terus whatsapp ty dan tingggg, tak sampai setengah jam, Ty sampai kat Hostel . Ty sedang bercuti, so dia ada kat Penang la sampai esok =) Ty mana? alaa, gadis penang dan blogger dari www.yanty.my tuuuu , haa kenai kann =p



Kata Ty, disebabkan hari ni hari Isnin, maka kedai makan banyak yang tak buka kat Tun Sardon tu . Fiza nak makan sandwish pun tak kesampaian sebab kedai tutup. sobss . Keinginan untuk merasa Sandwish tak dapat, kami pilih je Nasi Lemak sebagai santapan pagi kami. Sedap jugak rasa dia =) . Masa makan tu pun macam kena cepat-cepat sebab fiza nak kejar masa untuk kelas jam 11 pagi .huhu. Siap breakfast, Ty hantar balik Hostel dan plan malam ni pulak nak keluar JJCM . Ada tempat yang Ty nak bawak fiza, tapi lupa apa nama tempat makan yang dia sebut tu =p


Oke dah, nak sambung belek modul balik ,exam jam 5 petang ni dan last paper esok pagi . 

WISH ME LUCK yar!



02 Feb 2015, Pulau Pinang

You Might Also Like

3 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List