Tukar Cat Baru

9:31 PM


Assalamualaikum .

Hello =)

Hye sweetheart!

Belog fiza dah bertukar warna . Perasan takk?

saje je, tadi singgah kedai cat, duk pilih-pilih warna, terpilih warna ni , konon nak warnakan belog dengan warna matang sikit . Jadi, warna ni jadi pilihan saya =)

Dari soft pink ke soft gray =) Oke la , asyik tengok yang sama je, tak ada perubahan, bosan jugak , hihi. Header tu, ingat nak gantikan yang baru jugak, tapi, belum ada idea nak buat yang macam mana . nanti nanti lah :)


Malam makin kelam,
Suasana makin terasa sunyinya
alunan Unggas mendodoi merdu
Mata kian layu

jadi ,


Jom Tido!


Update : Tak berseri pulak semua gray , huhu . tukar berkaler-kaler balik .


02 Feb 2015, Pulau Pinang


You Might Also Like

1 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List