Cerita Tak Best Pun

1:07 PM


Assalamualaikum

Hello =)

Ahad datang lagi! hari ni, nothing special yang ada dalam kepala ni untuk dibuat . Bangun pagi-pagi, breakfast nasi kerabu lagi, tapi kali ni nasi kerabu Kak Mah nama dia. Kedai kat Gate 1, Putrajaya . Nasi kerabu situ memang selalu penuh dengan pelanggan . Biasala, kalau sedap, mesti akan ramai pelanggan kan =)

Siap makan, husband ke ofis dan wife pun start kereta sendiri, datang ofis jugak =) 

*gambar lama dan sekadar hiasan :p*

Ahad yang membosankan bila dua-dua terpaksa menghabiskan masa tersebut di pejabat T.T  . Semalam kemain la fiza gelakkan Yanty sebab keje hari Ahad, tup tup, diri sendiri pun terpaksa melangok kat sini .huhu . 
*ty , mohon jangan gelakkan kakfiza pulak eh, sobss* .

Sekarang dah pukul 1.00 pm , sambil tunggu masa nak balik jap lagi, jenguk blog dan update cerita yang tak best ni kejap =p . Tapi sebelum balik, kena singgah stesyen minyak untuk hilangkan dahaga si merah dulu . Sampai rumah nanti, tunggu husband balik dan ajak dia pegi beli barang dapur . Petang, belek buku kejap .Malamnya sebelum tido, siapkan pakaian suami isteri untuk keje esok . Itu kemungkinan tugas yang akan fiza buat selepas balik dari office kejap lagi =p . Masak? masak tak de dalam agenda hari ni, Ahad kann. hihihi


Oke dah, times up! nak balik dah . byee!



08 Mac 2015, Putrajaya


You Might Also Like

1 Adam Hawa Comel

  1. Kahkahkahkahkah.... Kerja ke rini cik kak... Cian.. Pe barang kerja?!!!!! SYMP sngt erk

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook