Lunch di Restoran Aroi Thai, Cyberjaya

3:38 PM


Assalamualaikum .

Hello =)



Aroi Thai yang terletak di Cyberjaya ni merupakan restoran yang menghidangkan makanan thailand yang 'unik' bagi fiza . Selama fiza duk jejak restoran thai ni, ni kali pertama jumpa restoran yang semua makanannya hanya berharga RM1.90 . RM1.90 pun sesuai la dengan hidangannya , sekali ngapp je . hiks . Fiza datang bersama ofismate waktu lunch last week.







.Dihidangkan dalam mangkuk-mangkuk kecil ni je , shumell :p . Sangat sesuai untuk orang diet , macam fiza .ngeh ngehh

Nampak biasa je kan, tapi semangkuk korang makan, mesti nak tambah bermangkuk lagi, masa duk makan ni, fiza jeling meja kiri kanan, haaa sampai meninggi kemain dah mangkuk dorang, sampai bertingket-tingket jadinya , macam kami . :p



Tadaaa =p

Air pun lain macam sedap dia, fiza order tea ais thai, dan rasa dia memang kaw kaw! , setiap cawan air tu pun harga dia RM1.90



Total makanan kami hari tu ialah dalam RM45++ untuk 5 orang .


Ini antara menu yang terdapat disini dan kalau korang kalau nak try makanan kat sini, boleh datang ke lokasi dia di,


Selamat mencuba! ^^


You Might Also Like

2 Adam Hawa Comel

  1. wahhh harga menarik..boleh cuba ni
    http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook