Rutin Sementara

10:57 AM


Assalamualaikum .

Hello =)

Minggu yang penuh dugaan -.- Tapi, masih boleh bergembira dengan cara sendiri :)

Husband dah semakin sihat, tapi makan dia tetap fiza pantangkan . Banyak makan serat , elak terus makanan pedas dan yang boleh buat gatal . Rutin sekarang sejak husband masih dalam cuti sakit ni, Fiza akan bangun jam 5 pagi untuk siapkan makan pagi dan masak untuk makan tengahari, siap semua baru pegi keje . Hari Sabtu setiap minggu pulak, ke KPJ Kajang untuk follow up dengan Dr.Sudirman yang baik hati :) sekarang pun kami dah kat Hospital, tengah tunggu giliran. Lambat sikit, biasala, Sabtu kan .


Tapi bila ingat bali, kejap je kan, hari ni dah Jumaat balik dah . Maknanya minggu depan MC husband dah habis lah . Alhamdulillah. Semoga semua sakit pergi jauh dari dia . Amin ..

You Might Also Like

2 AdamHawa Ohsem

  1. Semoga cepat sembuh sakitnya tu ya..

    ReplyDelete
  2. husband mc mcm lama je..skt ape tu?semoga dipermudahkan urusan sis..semoga hubby cpt sembuh ;)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List