Janam Janam - Dilwale


Assalamualaikum.

Hello =)






10 kali dengar, tengok pun masih tak puas. haha 

Malam minggu lepas fiza & husband akhirnya berkesempatan nak tengok movie ni . Walaupun dah 2 minggu lebih dah Dilwale ni ditayangkan, tapi penangan cerita ni masih menyengat oik! . Bayangkan tiket yang ada untuk kami cuma midnigth je, time lain semua full ! 

Masa memula scene Kajol muncul, fuhh tak berkelip mata cheq tengok dia . Lawanyaaaaa! patut la orang duk kata Kajol lawa sangat! memang super duper cantik ! Gigih fiza duk ulang ulang tengok video lagu Janam Janam ni, kajol lawa, lagu best! zapp tertusuk ke jantung ku.hahaha.

Oke, nak ulang lagi sekali ni . 

9 comments

  1. memang lawa sgt kajol dlm ni..hari sabtu hari tu baru dpt tgk jugk..hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...mmg ohsem lagu nyer...

    ReplyDelete
  3. Tulah mcm demam hindustan plkkk..janam2lh pulakkk

    ReplyDelete
  4. Mesti ramai yang tengok lakonan pelakon hebat macam Kajol ni.

    ReplyDelete
  5. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Pulun! Hikhikhik...jog pun kena buka kuat2. Opss

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤