Tshirt KBBA9

11:12 AM

Assalamualaikum.

Hello =)

Yang di tunggu dah tiba yo! hikhik


Baju KBBA9 yang fiza tempah dengan salah seorang kawan dalam Kelab Blogger Ben Ashaari, Angah. Dia memang bisnes printing Tshirt =) . 


Untuk korang yang tak tahu, KBBA tu stand for KELAB BLOGGER BEN ASHAARI dan 9 tu pulak simbol kepada KBBA yang telah ditubuhkan pada tahun 2009 . Haa so, terciptalah nama KBBA9  kalau di kira congak, KBBA ni sebenarnya dah 7 tahun usia penubuhannya, dan fiza mula join KBBA ni sejak 2011, 5 tahun dah . Bermula dengan group Whatapps Kelab Blogger Putrajaya dan sampai sekarang fiza semakin rapat dengan geng di Putrajaya ni . Alhamdulillah. 
Eh nak cerita pasal baju je kan tadi? jauh sampai ke 5 tahun kebelakang dah ni.haha

Anyway, seperti sebelum-sebelum ni, Tshirt kali ni juga memuaskan hati fiza, TQ to Angah. Korang kalau berminat nak tempah baju ni, boleh hubungi Angah terus guna nombor dalam gambar tu oke =)

Untuk yang nak kenal KBBA dan mengetahui pelbagai aktiviti yang pernah dan bakal KBBA buat , sila-sila lah jenguk kami di :

Website     : www.kbba9.com
Twitter       :kbba9

Just click link tu oke!


You Might Also Like

3 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List