Nikmati Pelbagai Sandwich di Quartet Nu Sentral

5:50 PM


Assalamualaikum.

Hello =)

Sabtu yang happening! kenapa happening? haa sebab untuk kali keduanya, fiza dan kawan-kawan KBBA9 berkesempatan join KetchUp Community menyerang Cafe yang baru dibuka di Nu Sentral

Quartet 



Selain merasa makanan yang disediakan disini, hari tu juga merupakan hari launching untuk pembukaan cawangan baru cafe ni di Nu Sentral . Korang yang suka melepak dan minum-minum dengan kawan-kawan sesuai untuk pilih tempat ni kerana suasananya yang santai dan relaks . The best part is, ada ruang untuk bahan bacaan . So, sambil tunggu makanan sampai, boleh la membaca dulu =)


muka yang sangat gembira kan? haha

Di Quartet, Signature dishnya  adalah roti Sandwish yang  dihidangkan dengan pelbagai rasa dan jenis, pastri dan pelbagai dessert yang sedap. So, kalau sesekali taknak bebankan perut dengan makanan yang berat, boleh cuba pulak makanan di Quartet ni =)







Haa, pilih-pilih nak makan dessert yang mana satu .hee, semuanya menggiurkan! nyumm!

So, korang kalau nak cari cafe yang sesuai untuk bersantai, boleh la datang ke sini. Lepas penat shopping di Nu Sentral, pakat mai sini happykan perut pulak dengan suasana santai =) Untuk info lanjut, boleh terjah IG Quartet ni di :


atau terus je ke cafe ni di alamat :

QUARTET @ NU Sentral,
Lot CC-04A, Concourse Level, NU Sentral Mall,
201, Jalan Tun Sambanthan, KL.

Business Hour:
Mon - Sun: 8.00am to 10.00pm

FACEBOOK : QUARTET

Lebih kurang jam 2.00 petang, selesai aktiviti menggembirakan perut kami di Quartet Nu Sentral ni . Balik rumah terus ZZZ kekenyangan .haha


Untuk info, KetchUp Community ni merupakan satu team media sosial atau medium untuk berkongsi rasa makanan, cerita dan lokasi-lokasi cafe, restoran dan tempat makan menarik di sekitar Lembah Klang dan Kelab Blogger Ben Ashaari pula merupakan salah satu rakan media sosial yang dijemput untuk menyertai program ni =) Enjoy bersama mereka tahu! :)

Korang bolehlah terjah website, IG dan facebook KetchUp ni untuk  tengok pelbagai tempat-tempat makan menarik yang dah mereka serang! :p

Website    :  http://ketchup.com.my/ 
Instagram : Ketchup_my

You Might Also Like

3 AdamHawa Ohsem

  1. Menarik sungguh entri ni.. Masa g KL nanti, boleh la try g..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook