Akhirnya Siap

12:45 PM

Assalamualaikum .

Hello =)



Semalam hari yang sangat penat bagi fiza. Ambil cuti dan seharian mengadap laptop siapkan Projek Akhir yang tinggal beberapa bab je lagi nak siap. Berpinar mata nih! Bangun jam 6 pagi sampai laaa jam 3 petang baru siap. Lepas siap, printer habis ink pulak! berkejar pulak ke UPM pastu terus ke kedai printing area tu. Ke sana sini semalam sampai la dekat jam 9 malam baru balik rumah -.-  . Penat otak penat badan . Kat UPM tu nasib baik ada adik study situ, kalau tak mengagau jugak la nak cari tempat nak pegi dalam tu . 

Apapun, sangat berbaloi kepenatan semalam, sebab akhirnya, tugas terakhir mengadap laptop berjam sebagai student terlaksana . Tinggal final pulak lah nanti hujung bulan ni, yang ni mengadap buku pulak. Wish me luck ya!

Tqqq sangat-sangat pada kengkawan Ida, Diana, Mas yang banyak bagi perangsang sepanjang nak siapkan projek tu. Bertuah sangat-sangat dapat kawan macam korang! Sayang korang!



You Might Also Like

3 AdamHawa Ohsem

  1. busy sangat sampai sempat makan maggi je...tahniah, kepenatan berbaloi sudahnya

    ReplyDelete
  2. dkna pernah rasa dulu kak pija.. lagi enat waktu tu mabuk2 ayam ngandung mikhail.. hahahaaa

    ReplyDelete
  3. fullamak... maggi tu yang paling hot kat gambo tu...kih3

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List