Belian Online Produk Cosmoderm

9:49 AM


Assalamualaikum .

Hello =)

Yeah!, untuk pertama kalinya fiza beli produk Cosmoderm ni secara online . Ni bukan iklan ye, memang Fiza beli sendiri .hihi , Senang je rupanya, pilih-pilih, pastu bayar . Tadi jelajah ke Blog Ben Ashaari, tengok review dia pasal Vitamin E Body Serum, ehh terus teringin nak cuba. Klik ke website Cosmoderm, tengok-tengok tengah ada promosi baik punya, so fiza terus beli 3 produk . 1 shower gel yang fiza memang biasa guna dan 2 lagi produk promosi termasuk Vitamin E Body Serum tu.


Haa tengok, takde la mahal sangat harga produk Cosmoderm ni, siap ada diskaun lagi . Untuk Tea Tree Oil Shower Gel tu, memang best sangat guna, nyaman dan segar je rasa badan ni. Bau dia pun menusukk ke hidung ni, wangii. *bgi fiza wangi sebab bau teh

klik sana klik sini, settle bayar !


so now, tunggu parcel sampai je :) Senang kan, tak payah nak drive mencari . Guna jari jee :)


You Might Also Like

4 AdamHawa Ohsem

  1. tea tree facial foam tu memang dabest! dah nak habis ni ..boleh la nyopping hehe

    ReplyDelete
  2. farmasi dekat bazaar8 ada jual produk cosmoderm.. depan rumah dkna je hahahaa

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni Cosmoderm tengah ada sales online, untung beli. Produk Cosmoderm best!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook