Nasi Berlauk Diraja Warisan Kelantan

10:26 AM


Assalamualaikum .

Hello =)

Ehem. agak lama tuan tanah menyepi yer.  Disebabkan lama sepi tanpa entry, maka cerita hari ni fiza nak war-warkan pasal makanan favourite fiza yang selalu fiza santap di waktu pagi. breakfast

Nasi Berlauk Kelantan. Sejak minggu lepas lagi, Fiza duk tengok di Facebook beberapa rakan duk share pasal Nasi Berlauk Diraja-Nasi Warisan yang dikatakan sedap . Fiza yang duk tengok je kat wall kawan-kawan ni telan ailio je tengok. Yelah, dah la itu memang favourite, keluar pulak terpampang depan mata. Membuakkk je jiwa raga ni!

Tak nak keinginan ni dibiar lama, maka  fiza terus contact owner Nasi Berlauk Diraja ni melalui Whatapps, order terus. Bukan untuk Fiza je, tapi termasuk kawan-kawan ofis yang tergoda dengan nasi ni. Dan semalam, dalam jam 11pg , selamat sampai kat tangan ni dengan selamat.hikhik. 

Mula-mula dapat tu, bau dia.fuhhhh, tak sabar nak makan!


Dan bila bukak je, waaa, kuah pekat, sambal merah menyala, dan rasa dia....


SEDAP SANGAT. so, betul la bagai di ceritakan tu. Kesedapan dia sesuai la dengan ke'gah'an namanya. Nasi Berlauk Diraja . Korang rugi kalau tak cuba! Betul-betul rekomenkan untuk mereka yang suka sangat nasi berlauk dan tinggal di kawasan Putrajaya atau Bangi . Call je untuk tempahan dan InsyaAllah esoknya, nasi dah berada depan mata :)

Itu cerita semalam, hari ni pulak, fiza dan kawan-kawan repeat order lagi. Hari ni seawal 7.30pagi lagi owner dah sampai depan ofis fiza ni dengan nasi yang ditempah. Dan kami berjemaah dalam pantry makan beramai-ramai sambil berborak tentang masa depan Malaysia.eh.haha



Kat bawah ni fiza kongsikan iklan Nasi Berlauk Diraja ni, kot ada yang keinginan dia membuak macam fiza bila tengok gambar-gambar kat atas tu, boleh la hubungi terus owner oke! =)

NASI WARISAN COMBACT ATTACK ⚡⚡

Korang yang turut nak rasa sama keasyikan Nasi Warisan Kelantan, cepat2 lah order....

SARAPAN PAGI, MINUM PAGI & MAKAN TENGAHARI ‘DELIVERY PUTRAJAYA SAHAJA’

HARGA SEBUNGKUS: RM5.00 - Gulai Lemak Ikan Tongkol (ike ayoo)

PENGHANTARAN DI SEKITAR PUTRAJAYA ADALAH PERCUMA BAGI TEMPAHAN MINIMUM 4 BUNGKUS

CAJ PENGHANTARAN:
1-4 Bungkus: CAJ RM2.00/PENGHANTARAN PUTRAJAYA SAHAJA
5 Bungkus ke atas: PENGHANTARAN PERCUMA PUTRAJAYA SAHAJA

Order 10 Bungkus dan dapatkan PERCUMA 1 bungkus, dan seterusnya!!!

TEMPAHAN
ISNIN – JUMAAT: Ada
SABTU & AHAD: Jika ada permintaan. Minimum Order 15 Bungkus

ORDERLAH SEKARANG... Whatsapp/hubungi: 01119791881 (AbeLong)

AGEN DIPERLUKAN… KOMISEN MENANTI… Jangan lepaskan peluang jana pendapatan pasif. Berminat untuk menjadi AGEN? Sila whatsapp AbeLong, harga ‘special’ akan diberikan…

TUTUP ORDER:
SARAPAN PAGI/MINUM PAGI: Sebelum jam 10.00 malam hari sebelumnya
MAKAN TENGAHARI: Sebelum jam 9.00 pagi hari tersebut


You Might Also Like

4 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List