Throwback. Kenangan Menggila

12:05 PM

Assalamualaikum.

Hello =)

THROWBACK.

Tertengok gallery, dan kemudian, terrindu  setiap moment ni ;'(
Photoshoot tak sengaja masa kami #KBBA9 di Taman Negara Februari lepas. Waktu ni tengah menunggu bot kot, last-last sampai ke sudah bot tak sampai, so menggila la kami tepi sungai ni :p Konon nak buat video slow motion tengah berlari, dan sampai sekarang fiza tak tahu samada video tu wujud ke tak. haha


Enjoy sangat time ni. Terasa bebas macam kanak-kanak ribena.
Kenangan yang tak mungkin terulang.



You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. Seronok pergi taman negara tu. Macam-macam boleh lihat. Rasa macam nak pergi juga.

    ReplyDelete
  2. seronok tgk geng2 kbba . semoga happy selalu. :)

    ReplyDelete
  3. Kemana hala dah Ty lari... Haaahaaaa sumpah wei rindu..bila lagi kita dpt berkumpul camni lagi erk...semua nya dah berubah.. Huhu

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook