Strawberry Coklat di Cameron Highland

8:27 AM

Assalamualaikum.

Hello =)

Cerita last week. Disebabkan rasa teringin sangat kat Starwberry Cameron Highlands, fiza dan kawan-kawan main redah je ke sana. Pegi pagi, balik tengahari. Haha. Unplan  pun sebenarnya ;p


Teringin mengalahkan orang mengidam weyh! . Fiza ajak kawan-kawan datang kedai yang husb fiza bawak masa kami datang sebelum ni, kat Kampung Taman Sedia, Cameron Highlands. Memang best lepak kat sini sambil menikmati strawberry fresh cicah coklat!


Percaya tak fiza boleh habiskan semua tu sorang-sorang? haha. Tapi masa pegi tu dengan kawan, so kena berkongsi la. Itu pun dorang makan sikit je, selebihnya fiza yang habiskan. Terkejut dorang tengok fiza telan semua tu. wuwu


Sekarang ni kat Cameron memang tengah musim strawberry , so kalau korang yang giler strawberry ni datang , memang boleh bertambah giler. Dah la murah-murah, buah segar sangat!

Oh ya, kat sini bukan je ada Strawberry coklat, aiskrim starwberry pun ada, sedappp sangat!


Lepas makan, singgah kea farm, borong bebanyak untuk bekal kat rumah. Lepas tu bawak ke ofis pulak :p


Untuk korang nak datang merasa strawberry coklat dan aiskrim kat sini, boleh ikut alamat ni,

KHM Strawberry Farm
No. 9, Taman Sedia, 39000 Tanah Rata, 
Cameron Highlands

Tel : 05-4911836

Kalau datang Cameron, meh lepak sini, memang best!


You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. dekat tanah rata ek, ingat dengan area brinchang

    ReplyDelete
  2. sedp ye strawberry celup coklat..yum2

    ReplyDelete
  3. Lama dah xpergi Cameron... Last pergi.. hujan.. so pulang dengan hampa.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook