Wanita Terakhir

Assalamualaikum .

Hello =)

Tadi, fiza tertengok video ni kat Youtube. Dan tak sangka fiza boleh duk ulang ulang dan ulang tengok. Ehh apasal aku ni, sebelum ni tak ambik tahu sangat pun pasal dorang ni, tapi bila tengok video ni rasa macam sweet pulak. haha! Yaya, tahu fiza dah macam over pulak melayan :p Tapi, biarlaaaa. hikhik




Macam boleh rasa feeling tu, gituuu. Comel lak tengok lofa tersipu-sipu malu masa Fattah tenung dia .Aww!
Suara fattah pun boleh tahan sedap, dan yang fiza suka, lirik dan muzik dia best. Boleh layan malam-malam sambil drive nih :)

WANITA TERAKHIR 

Menjelang Hari - Hari Bahagia Kita
Kubayang Wajah Indahmu Bersamaku
Disisiku kau ukir senyum manismu
kau masih belum milik ku lagi...

Sambutlah cintaku duhai sayang
cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri...

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila ku harus menanti
Untuk kau menjadi milikku

Ohhhh sayang
Sungguh sempurna
Tiada lain ku mahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri
Dan aku renangi lautan sepi
Menukil kembali bayang mu disini dalam pelukanku
Selamanya

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri

Terimalah cinta ku kekasihku
Ku impi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia untuk selamanya
Abadi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku


4 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤