JUS DARA VOUGE | Penjagaan Kesihatan Dalaman Wanita

12:00 PM

Assalamualaikum .

Hello =)

Kita yang terlahir sebagai gadis/perempuan/wanita ni mesti setiap masa perlu menekankan penjagaan bukan saja dari segi luaran tetapi juga dalaman , betul tak? Ayat klise yang selalu digunakan, kalau setakat cantik kat luar je, mekap bertan-tan pun kalau dalaman tak terjaga tak guna jugak . ahaks! Tapi betul la tu . Jadi perempuan ni, tak kisah la dah kahwin ke belum, kesihatan dalaman sangat perlu dititikberatkan oke! 

Jadi, bila bercakap pasal kesihatan/penjagaan dalaman ni, hari ni teruja pulak fiza nak kongsikan dengan sekalian wanita di dunia ni tentang kebaikan satu produk yang sangat bagus dan juga sedang fiza amalkan sekarang ni. Ni dia,



JUS DARA VOGUE , Produk keluaran Teja Herbs yang mempunyai pelbagai khasiat khusus untuk kesihatan dalaman wanita . Bila tengok nama produk mesti semua fikir pasal khasiat dia sebagai perapat dan jus ketat je kan? haha! Yayaya, betul la tu, Tapi, selain itu, khasiat lain yang terkandung dalam setiap campuran bahannya juga banyak oke, iaitu,  

KUNYIT HITAM   
Mengubati dan menetang  serangan penyakit kanser,penyakit kulit,
cacing dalam badan, bagus untuk awet muda,sangat baik untuk membuang lemak di dalam perut dan menurunkan berat badan,menambah daya antibodi, melawan penyakit,
Menghilangkan jerawat dan jeragat,membantu merawat lenguh badan,sendi dan tulang,
Membantu penyembuhan diabetes,mengubati penyakit katarak,mengubati asam urat(kejang betis), dan mampu menolak aura negatif dalam badan.

ALMOND 
Melembabkan dan menghaluskan kulit,menyingkirkan sel kulit mati,mencerahkan kulit,
Mengatasi Kerutan penuaan, menyihatkan dan melebatkan rambut serta rawatan kelemumur,
Menjaga kilauan rambut,meningkatkan daya Ingatan, memperkuatkan sistem saraf, juga mampu menambah darah serta menguatkan imunisasi terhadap bayi yang disusui, mampu  membantu meringankan rasa sakit  otot yang tegang.

HABATUSAUDA 
Anti bakteria, mengatasi penyakit diabetes atau kencing manis, membantu dalam menstabilkan kadar gula dalam darah, meningkatkan sistem imun tubuh,mencegah dan membunuh perkembangan sel kanser,membantu melancarkan pembuangan angin,  mengatasi sakit perut,menghangatkan badan, menambah susu badan,
membaiki sistem pencernaan tubuh

KACIP FATIMAH 
Mengembalikan tenaga semasa dalam pantang, meningkatkan nafsu seks, mengurangkan masalah kesakitan semasa haid dan mengurangkan gejala menopaus atau putus haid.  Dapat merawat  angin dalam perut (kembung perut), cirit-birit berdarah, penyakit kelamin dan buasir,  awet muda kerana kacip fatimah mampu mencegah penuaan.

SIREH 
Mengubati penyakit asma,Menyembuhkan radang tekak,Mengubati luka dalaman,
mengubati demam atau suhu badan tinggi, mengelakkan rabun mata,melancarkan haid, mengatasi keputihan dan Menghilangkan bau mulut

MANJAKANI
membantu melambatkan proses penuaan,
mencantikkan kulit 
,membantu mencegah jerawat
mencegah diabetes dan asma,
mencegah kanser serviks dan payudara,
Membantu merawat  keputihan dan bau tidak menyenangkan,
menegangkan oto-otot faraj,mengurangkan lebihan mukus dan lelehan di vagina,
menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah,
membantu memberi tenaga dan
Memperbaiki tahap penglihatan mata.Ia juga dapat   menguatkan gigi dan tulang
Memelihara kebersihan mulut.
Sangat mujarab untuk merawat luka dalaman dan luaran

LOBATA
Melangsingkan badan, melambatkan proses monopaouse, meremajakan sel kulit, membesarkan dan memperindah bentuk payudara,
Menegangkan dan memperindah bentuk punggung,
Merapatkan otot rahim, melancarkan haid
Menghitamkan serta menyuburkan rambut, Mengurangkan migrain
Mengatasi masalah sukar tidur,  menghalang pertumbuhan sel kanser serta mengurangi berat badan serta meningkatkan pembakaran lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Menghalangi penyakit pada vagina dan saluran kencing (bladder)
Mengetatkan vagina.
menghilangkan bau badan dan bau peluh.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’,
mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara),menegangkan kulit yang kendur.
Melambatkan proses penuaan.

KURMA
Memenuhi nutrisi yang diperlukan oleh tubuh.
Membantu mengatasi masalah pencernaan dalam tubuh,mencegah penyakit jantung dan diabetes.
Bermanfaat bagi ibu menyusui,Mencegah usus terkena bakteria,

mencegah osteoporosis dan menjaga kesehatan tulang. Dapat digunakan untuk penurunan berat badan, membantu untuk meningkatkan libido dan membantu untuk mengatasi penyakit anemia.


Dengan campuran pelbagai jenis ramuan semulajadi diatas, maka terhasil la Jus Dara Vogue ni yang mana selain memelihara kesihatan dalaman wanita, ianya juga mampu membekalkan nutrien yang mencukupi untuk tubuh badan kita, sekaligus meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan yang optima . Fuhh, patut la fiza rasa cergas je sejak ambil jus ni :p




Kemain banyak khasiat dia, lengkap untuk memastikan kesihatan wanita terjaga dan sentiasa cergas :') 
Cara pengambilannya pula ialah, 

1. Ambil 2 sudu setiap pagi & malam.
2. Minum banyak air putih bagi mempercepatkan kesan penggunaan.
3. Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.

AMARAN: Dilarang minum ketika mengandung dan datang bulan.


Rasa sedap dan bau dia wangi :) , so jangan risau takut ada bau macam ubat hospital ke apa eh, memang boleh telan punya ✌ So, wahai wanita , kalau nak jadi wanita terakhir untuk suami mohon dapatkan jus ni oke. haha . Dan untuk para gadis, mulakan menjaga kesihatan dalaman dari sekarang dengan amalkan jus ni. Untuk kebaikan diri sendiri sekarang dan selamanya .gihtuu :p

Harganya sangat murah dan mampu milik, cuma RM39.90 / 250ML

INFO LANJUT :

Telefon : +6012-649 3639




You Might Also Like

12 AdamHawa Ohsem

  1. Kak Nina pun dah try Jus Dara Vogue ni.. sedap!

    ReplyDelete
  2. byk nya jus utk wanita skrg ni...

    ReplyDelete
  3. Menarik, tak pernah try lagi ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  5. Wah... Kak pija pun minum jus ni jugak yea..heheee....

    ReplyDelete
  6. Salam, saya blog walking dan follow blog ni ya. Jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  7. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    ReplyDelete
  8. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    ReplyDelete
  9. dah berumur ni, memang kena minum supplement untuk kesihatan dalaman..bolehlah try nanti

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List