Domain Baru

3:23 PM

Assalamualaikum .

Hello =)

Alhamdulillah, akhirnya terbuka jugak hati ni buat perubahan pada blog setelah sekian lama. Sebelum ni ada terfikir nak tukar domain blog ni, tapi selalu yang terfikir tu berlalu macam tu je, dan akhirnya tertangguh-tangguh sampai la selesai semuanya tadi :)

Dan sekarang, www.dismybelog.blogspot.com yang telah berkurun lamanya fiza guna tu dah bertukar kepada www.fizazainy.com .Guna nama sendiri senang , nak nampak kematangan dan sesuai dengan usia tuan dia. 

Bye-bye dismybelog , dan bye-bye sekotak name card yang masih baru dan bertimbun lagi ada tu .Nampaknya, name card tu bakal jadi khazanah yang tersimpan kemas dalam kotak selama-lamanya lepas ni . 



You Might Also Like

10 AdamHawa Ohsem

  1. domain baru ..semangat baru! Moga semangat terus membara bagai juara hehe

    ReplyDelete
  2. welcome to the dot com club hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh dah ada domain, moga lebih terus semangat untuk menulis.

    ReplyDelete
  4. Domain daa baru so mood pun renew.. kipidap..

    ReplyDelete
  5. yeayyyy...name card tu tampal tindih je url ngan masking tape hahahha jimat

    ReplyDelete
  6. Masih Menunggu cerita ikan goreng dgn budu.. 😊😊

    ReplyDelete
  7. Welcome .. haha congrats kak fiza semoga makin rajin ahaks

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts