Menu Kegemaran Di KFC

12:54 PM

Assalamualaikum .

Hello =)

Setiap kali ke KFC, mata fiza mesti tertumpu kat menu ni dulu , beli dan beli sampai tekak dah bosan . Bila tekak dah lali, stop kejap beli, sekarang beli lagi. Haha. Asal KFC je mesti tu je pilihan fiza ,


Ni dia , ehh jap


Haa, ni dia, Loaded Potato Bowl . Aummm . Sedap dia lain macam oik. Fiza boleh habis semangkuk tu sampai rasa nak tambah lagi :p . Semangkuk tu RM5.90 je, murah kan .

Ini lunch paling senang dan menggembirakan perut fiza kalau kena tugas luar, macam hari ni :')


You Might Also Like

8 AdamHawa Ohsem

  1. eeeeee geram aih,tiba2 teringin huwaaaaa kfc ada drive thru tak hahahah

    ReplyDelete
  2. kalau mama semestnya snack plate

    ReplyDelete
  3. nanti nk cubalah....tak penah try lg bestttt

    ReplyDelete
  4. Pernah makan sekali je.boleh la.sedap juga.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts