Happy Birthday !

Assalamualaikum .

Hello =)

08 Ogos .


Kunci jam pukul 12.00am semalam, konon-konon nak wish tepat masa masuk je 08 Ogos . Tapi sebab penat seharian uruskan hal di luar, bunyi jam pun tak sedar langsung😁 . Sedar-sedar dah jam 6.00 pagi . Terus wish dengan dengan doa sekali untuk husband. Dia pun terpinga-pinga tanya kita balik, hari ni birthday abe ke? haha. Mamai . 

YA ALLAH ,

Panjangkan usia suamiku
Makbulkan setiap keinginannya
Lindungi dia walau di mana dia berada
Bukakan seluas-luasnya pintu rezeki untuknya
Datangkan segala hal yang baik-baik kepadanya
Bahagiakan dia di dunia hingga ke SyurgaMu
dan jadikan aku isteri terbaik yang mampu membahagiakan dia hingga akhirnya

Happy Birthday Sayang

3 comments

  1. Alhamdulillah .. selamat hari lahir utk cik abang kapija ya.. kak lya doakan moga dirinya pjg umur murah rezeki dan sentuasa dalam lindungan Allah SWT.. Aaamin aamin

    ReplyDelete
  2. Happy birthday abe .. semoga bahagia di samping kak fiza n baby soon weeee ...

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat suami kak pija..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤