Produk Dari Chilindo.com

Assalamualaikum .

Hello =)

Nenongg nenonggg .



Dah sampai dah barang yang fiza beli di Chilindo last week tu . Hari Selasa fiza dapat mesej Ninja Chilindo akan hantar barang ni pada hari Rabu, so semalam, dapat la barang ni kat tangan fiza.  Nak tengok rupa barang tu? haa meh nak tunjuk





Barang dalam keadaan baik dan tak rosak . Oke la kualiti dengan harga tu. Murah dan berbaloi . Fiza dah try guna semua dan semuanya berfungsi dengan baik . Clever Cutter tu fiza dah siap guna untuk potong buah epal dah , tajam pisau dia oikk . Tapi paling suka mini tripod tu, comel dan banyak gunanya nanti untuk fiza :)




6 comments

  1. clever cutter tu macam menarik pulak :D

    ReplyDelete
  2. wahh bestnyaa beli dri sini.. ramai blogger yg bid dan dpt beli..

    ReplyDelete
  3. Yeyyy dapat dah .. akhirnya hehe

    ReplyDelete
  4. dah byk gak dlm troli ni.. haha.. adoi.. terjebak

    ReplyDelete
  5. tadi bid chilindo jugak, tripod tu dpt murah jugak la, tapi malasnya nak checkout..hehe

    ReplyDelete
  6. Ramai blogger bid dekat chilindo kan...yg mini tripod tuh comel je..mcm nak beli juga la.huhuhu

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤