Jus Epal Alisya

Assalamualaikum .

Hello =)

Bukak twitter pagi ni, gerun pulak tengok pasal jus epal Alisya yang fiza tweet dua hari lepas kemain rancak di retweet oleh rakyat twitter ,


Alisya ni memang rapat sangat dengan abah, kira abah ni dah macam bahan ujikaji dia untuk cuba macam-macam. Bila masak sayur mainan dia, sayur tu dia suruh abah makan, bila ada waktu dia nak jadi doctor, abah la jadi pesakit dia, bila sampai masa dia nak bukak salon, abah jadi customer, habis kepala abah di shampoonya. haha. Adik bongsu tengah nak membesar, macam-macam dia nak mencuba.


Hi, saya la Alisya . Ohh, ustazah Alisya . Maaf la gambar gegar sikit :p . Adik bongsu fiza ni susah sangat nak tengok dia menangis . Kena kacau, kena pukul dengan anak buah pun rileks je dia layan. Hati sado betul. Semalam abah kata dia buat lagi jus epal tu, tapi kali ni siap ada ektra jagung rebus untuk abah makan dengan jus yang dia buat tu 😂 .


3 comments

  1. Hahaha masa kak.lya tengok tweet tu kan kapija kak lya gelak sakan ngan alisya ni hahaha.. alahai suka laa ngan dia..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤