Pilihan Sandwich Enak Di Garsa Kitchen

Assalamualaikum .

Hello =)

Pernah dengar tentang GARSA KITCHEN tak? Fiza sebenarnya tahu tentang Garsa Kitchen ni melalui satu rancangan TV dalam dua tiga bulan lepas kot. Masa tengok tu, gulp gulp telan ailio sebab nampak sedap sangat sandwich yang mereka sediakan . Oh ya, Garsa Kitchen ni merupakan perniagaan yang menjual pelbagai pilihan menu sandwich yang turut menyediakan perkhidmatan penghantaran terus kepada pelanggan di sekitar Kuala Lumpur, Shah Alam dan Putrajaya. Bila dah tengok dalam TV tu, fiza terus stalk IG dorang dan ternyata, sandwich yang disediakan mampu membuat tekak fiza ni gundah gulana. 

Lalu, demi untuk membahagiakan tekak dan perut, masa on the way nak balik kampung sempena cuti Aidiladha last week, fiza pun ajak la husband ke salah satu cawangan Garsa Kitchen ni yang terletak di No.27, Jalan 2/27E, Wangsa Maju, Seksyen 10,Wangsa Maju, Kuala Lumpur.


Bila sampai je kat sini, fiza tengok-tengok menu yang tertera dipamerkan depan kedai dia, fuhh memang banyak pilihan sandwich ada , kita boleh pilih mengikut favourite masing-masing . Beeftastik , Eggstacy, Tuna Turner, Chickster, Fiesta, Perky Turkey dan macam-macam lagi lah . Semua rasa ada . Untuk makan hari tu, pilihan fiza ialah sandwich ni,



gulp, dalam gambar pun dah kemain menyelerakan. Ni nama dia Salted Egg Chicken. Harga dia mengikut saiz, L (24pcs) berharga RM60.00 dan M (12pcs) berharga RM35.00. 



Siap bungkus, masuk kereta berebut dengan husband :p Kebetulan waktu ni dah tengahari, jadi memang kami terus terkam je la .haha



Untuk tahu lebih lanjut tentang menu sandwich, harga atau perkhidmatan penghantaran yang disediakan di Garsa Kitchen korang boleh terus layari website, Instagram atau Facebook mereka seperti di bawah ,

Instagram : garsa.kitchen
Facebook  : Garsa Kitchen
Email : garsa.kitchen@gmail.com
Telefon : 011-3291 6119

6 comments

  1. Selalu tengok sandwich garsa ni lalu lalang kat ig .. tak pernah try tp nampak cam sedapp gilos

    ReplyDelete
  2. Wah nampak sedap sangat weyyyy.. nak sikit kapija

    ReplyDelete
  3. garsa kitchen memang sandwich dia sedap

    ReplyDelete
  4. WOW.. penuh isi sandwich..
    mkn puas hati..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤