Hawa Skincare, Rahsia Kulit Cantik dan Berseri

Assalamualaikum.

Hello =)

Eh, lamanya rasa tak share dengan korang pasal kecantikan kat sini. Fiza jarang nak bercerita pasal produk skincare ni kecuali memang fiza guna sendiri. Hari ni terajin pulak nak menulis pasal ni. Tambahan pulak baru-baru ni fiza ada masalah kulit muka, tiba-tiba naik jerawat, jadi kusam, menggelupas dan kulit kering sangat sampai rasa perit kulit muka. Tak tahu la kenapa sebab dah agak lama fiza tak consume pakai apa-apa kat muka selain foundation dan bedak je. Risau jugak sebab muka fiza tak pernah jadi macam ni. Bila dah makin hari tak hilang, fiza terfikir nak try pakai serum, kot la boleh atasi masalah kulit muka ni.

Masa duk survey nak pakai serum apa, fiza dikenalkan dengan Brightening Serum Mirelle Beauty keluaran Hawa Skincare ni yang katanya mampu kembalikan kesegaran pada kulit yang kusam dan buat kulit muka lebih cerah serta menghilang jerawat dan parut .
Masuk hari ni, kira dah seminggu la fiza guna bersama bb cream Mirelle Beauty ni,


Selepas Seminggu Penggunaaan


Masalah kulit kering fiza Alhamdulillah dah dapat di atasi. Kulit jadi lembab dan rasa perit pedih tu dah takde. Jerawat dah kecut cuma parut je ada lagi samar-samar. Yelah kan baru seminggu pakai takkan nak clear terus kan. hihi. Kulit kusam dah makin ada seri dah. Fiza suka sebab memang ada perubahan positif pada kulit muka ni! 


Kelebihan Brightening Serum dan BB Cream Mirelle Beauty

Brightening Serum 

  • Mengekalkan keremajaan wajah
  • Mengelakkan kedutan serta mengaktifkan sel-sel kulit baru.
  • Bertindak mencerah serta memutihkan kulit daripada wajah yang kusam.
  • Kandungan pelembap tinggi mampu mengekalkan kelembapan serta melicinkan kulit.
  • Merawat Sunburn
  • Kelulusan KKM & Buatan Malaysia
  • Halal

BB Cream 


  • Melindungi kulit daripada sinaran UV (SPF30)
  • Membantu mencerahkan kulit dan parut lama
  • Menutup pori pori besar
  • Tidak bercapuk apabila terkena sinaran matahari
  • Muka makin berseri dan glowing apabila berpeluh
  • Tekstur yang likat dan ringan
  • Sesuai untuk semua tona kulit
  • Mesra solat


Cara Penggunaan


Cara nak apply dia senang je, macam biasa cuci dulu muka sebersihnya. Picit sikit je serum dan sapu kat muka. Dap dap, tepuk-tepuk lembut bagi serum tu meresap ke dalam kulit muka. Gunakan setiap pagi dan malam sebelum tido .

Siap pakai serum, fiza sapu pula BB Cream tu. BB cream fiza cuma akan pakai kalau time nak keluar rumah je sebab apa yang bestnya, bila dah pakai BB Cream, taknak pakai foundation pun takpe sebab kesan dia kat muka sama macam korang pakai foundation :) 

So korang, apa lagi cepat dapatkan set produk Mirelle Beauty ni untuk tampil cantik dan berseri selalu. Untuk nampak kesan dia yang wow korang kena la sabar, sebab ianya merawat dari dalam :) Kalau korang yang jenis malas nak makeup lagi senang, pakai je BB Cream tu untuk tampil berseri dan nampak macam makeup yang simple :)


INFO LANJUT 

Harga : RM90 satu set 
website : www.hawaskincare.com.my
WhatsApp : 60193959774




No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤