ABOUT ME




         fiza fantagiro . Soalan yang biasa ditanya , apa maksud fantagiro? kenapa menggunakan nama fantagiro? ;) 
 
Oke, meh nak nak cerita .
Fantagiro tu nama heroin cerita 'The Cave Of The Golden Rose' yang disiarkan pada tahun 1991 . Fiza terlalu minat dengan cerita tu hinggakan masa zaman sekolah dulu, nama ni yang fiza tulis di buku-buku sekolah ;p . Dari zaman sekolah, nama fantagiro tak pernah tinggal. So, bila bermula dengan dunia blog ni, nama ni tetap fiza bawa . Kiranya, nama ni sentimental value zaman remaja la =)







Dilahirkan pada 11 September.  Berasal dari negeri yang sangat fiza banggakan , KELANTAN.
Fiza mula aktifkan akaun blog pada tahun 2007 tapi mula berblog pada tahun 2010, waktu tu fiza cuma newbie yang memang 0 pasal hal-hal blog. Nak baca entry pertama fiza?
 nah  Entry Pertama
 HAHA.
Blog fiza banyak tertumpu pada kehidupan peribadi tentang perasaan *bersastera , keluarga, aktiviti, tips serta turut juga berkongsi tentang tempat-tempat menarik yang fiza lawati, food review dan product review . Dengan kata lainnya, fiza suka berkongsi disini tentang hal yang menyenangkan fiza dan sebolehnya mengelakkan bercerita tentang perkara yang boleh menimbulkan kontroversi/politik. Yes. cerita politik tidak dibenarkan langsung 'parking' di blog fiza. 
Korang yang sudi singgah di belog fizafantagiro ni, fiza ucapkan banyak banyak banyak terima kasih! Kalau dah singgah tu, sudi-sudi la jugak tinggalkan komen kasih sayang di entry fiza ya =) 
Salam,
FizaFantagiro

Popular Posts

My Blog List