Thursday, December 15, 2011

Konon Diet la

December 15, 2011 8


Semalam tak makan nasi ~ Konon Diet
Pagi tadi pegi beli nasi lemak utk adik aku..utk aku tak beli ~ Konon Diet

Dan akhirnya kul 10.29 pagi aku ngap Megi Kari sebab ~ Tak tahan Diet!

jap lg kompem sakit perut coz perut kosong, makan megi @_@



Dinodai Palang Parking!

December 15, 2011 11


Memang GERAM! uhhh...Kete Chumil aku dah dinodai oleh palang 
penghadang parking! Habis calar!


Datang keje tadi aku tersilap pegi masuk parking bawah kt ofis ni,
niat hati sebenarnya nk beli bungkus bekpes tuk adik-adik aku kt umah,
so bila dah masuk tu aku u-turn la nk keluar balik, ehhhhh tetiba.........
dummmmmmm..palang penghadang keluar parking tu 
jatuh atas cermin kete aku..TERKEJUt dowhhhhh! 
Aku bentikn kete dlm keadaan tgh hangin , panggil pak cik guard yg tgh jaga pintu masuk 
parking tu, pak cik tu pun terkejut sebenarnya
errrrr tp tetiba otak waras aku terfikir...nk marah dia pun tak guna bkn salah dia..nk marah palang tu lagi la tak guna,
ermmm ntah la nk lepas geram kt sape, Pak cik tu ckp  palang keluar tu 
sebenarnya dorang tgh test tuk guna scan pas keselamatan..br jer lagi.
so skrg ni bila masuk kene scan..nk keluar pun kene scan..yang kene  
scan bila masuk tu dah lame dh..yg dorang tgh nk buat skrg ni kene 
scan jugak bila keluar dr parking..aduhhhhh dan mmg dh nasib tak baik aku..
kete kene noda ngan palang tu..elok2 suci bersih..dah calar=( walaupun tak teruk tp sob..sob...sob.. cedey jugakkkk

Geram mmg smpai sekarang pun aku geram, tapi...nk marah kt sape? nk marah kt management bangunan pun tak guna, bkn dorang sengaja buat benda tu jatuh kan..dan aku pun dah pesan kt pak cik guard tu suh gthu pihak terbabit..tak nak jadi lagi..hurmmm
redha jer la..errrr baiknyer aku ari ni =)




Monday, December 12, 2011

Disember - Meriah

December 12, 2011 2
Wahhh sibuknyer hari cuti sabtu,ahad aku, ermm..family mertua aku datang, so bertambah meriah riah dan riah la umah yg dh sedia meriah dgn adanya adik-adik aku =)..errr ape merepek meriah riah nih
dan pagi ni, adik lelaki aku sorang lagi datang, uhhh..berapa kali meriah dah nih, hihihih
ape pun aku hepi bila sampai hujung tahun, hepi ngan kehadiran family kt umah aku..mmg penat tp penat yg menggUmbirakan hati :D
last week masa umi ngan adik pompuan aku dtg lg best..balik-balik umah jer..semua dh siap..kemas umah,basuh baju, MASAK..uhhh bahagiEnye.. =)hihihi tetibe terfikir nk tukar keje lik duk kt kg..ngeeeeehhh...
*nk upload pic aktiviti masa family aku ada kt sini..tapiii..tenet slow la:(



Thursday, December 8, 2011

Thursday, December 1, 2011

IKEA lagi

December 01, 2011 6
Mmg aku tak pernah bosan kalau pegi IKEA..padahal kalau pegi bknnyer shopping kebaboom beli perabot2 dia pun..tp setiap kali pegi mmg habis la duit ^^  aku suke beli barang kelengkapan dapur kt sini..cthnya cam rak pinggan ker..tempat susun spices tu ker..ape-ape jer lah  yg sewaktu dgnnya lah..
 kali ni aku pegi bersama abg & kakak Ipar dan adik2 aku..Opsss Mr Cardigan ade jgk la..saje je jln2..




Abg & kak Ipar aku sibuk milih brg..aku sibuk snap..fiQa sibuk menempek ^^

hihihi..kemain suke org snap pic dia ^_~

I Lebiu sayam ^^

ni masa beratur nk beli makanan tuk adik aku..penuh org!

beratur kemain pjg hanya utk beli benda ni..ish..ishh..sabar jer la budak2 ni.. @_@

yayyyy shaye suke Apple Jus =)
cer teka apekendenye ni?^^ aku suke merah tu yg snap benda ni.



santekkknyer lampu ni!



tu diaaa..p IKEA shopping bantal merah sampai penuh troli..huhuhuhu