Wednesday, February 29, 2012

4 tahun sekali dia datang

February 29, 2012 5
Assalamualaikum .

hi lalink !

Wah ! hari ni 29hb laaa .. kalau nak jumpa tarikh ni lagi , kena tunggu 4 tahun lagi kan *_~
 . 2012 kan tahun lompat :) 
So , kepada kawan-kawan yang tarikh lahir dia hari ni , aku nak wish

HAPPY BIRTHDAY TO U 
HAPPY BIRTHDAY TO U
lalalalalalala ...
Semoga apa yang korang hajati di makbulkan dan diberkati oleh NYA . Amin ..

dan jugak kepada yang yang anniversary dia hari ni :p

HAPPY ANNIVERSARY ye :)
( tak penah dengar orang kawen 29hb :p )
Semoga kekal bahagia dan diberkati olehNYA sampai Syurga . Amin ..



Ikhlas daripada :
fizafantagiro 
fail kat rak tu buat spoil pic laa .. ngehh






Tuesday, February 28, 2012

Colek

February 28, 2012 5
Assalamualaikum .


Dah lunch ke ? ermm aku lunch kat rumah member hari ni . Nak tahu makan apa ? 
hahh ni dia


*
*
*
*


org kelate panggil colek . sedap uh! dah lama tak makan colek nih . hambekk  .. tengahari buta aku baham . :p


*jemput makan ye ^_~


psstt ~ lepas makan sakit peyutttt ... huhhh !



Monday, February 20, 2012

Perut Bernyanyi-nyanyi

February 20, 2012 7
Assalamualaikum .

hi lalink !

adehh sakit peyuttt .. eh dah pukul 4.30 pm . alamakk aku tak makan lagi la , patut la perut dah nyanyi lagu beribu sesalan . uhh .
 Duty aku hari ni habis kul 5.30 pm , so ada lagi satu jam la . penuh la asid dalam perut nak tunggu sejam lagi baru leh makan nasi . errr yer ke satu jam ? campur ngan tunggu weeda balik , masak dulu kat umah .. mahu kul 8 baru leh jumpa nasi . aduhh .. perut .. sila tahan yer . jgn biarkan gastrik datang :p

Pagi tadi bfast dgn pizza semalam yang aku panaskan . Pastu tadi alas perut makan kek Apollo . tu je la. Memang patut la kalau pasni perut buat hal :(

oke dah . Sambung keje . 


Wednesday, February 1, 2012

Dah Cari Tapi Tak Jumpa

February 01, 2012 14
Assalamualaikum & Happy Wednesday Lalink !


Sape yang dok Wilayah cam aku mesti best kan . CUTI ! =)


semalam puas aku duk pusing cari Novel Gemersik Kalbu kat  Popular Jusco Equine .. 
tapi tak ada -.-  Hari tu ada jugak cari kat kedai buku lain .. pun tak ada .
agaknya novel tu pun dah laris cam novel Ombak Rindu kan ^-~
Teringin nak baca bila tengok drama dia kat TV3 yang best tu . Kalau novel mesti lagi lagi best kan :)

Sape-sape yang tahu kat mana ada jual leh bg tahu tak kat mana ada  ?