Sunday, June 17, 2012

Bersama Mereka , Bertemu Mereka - SEDENAK :)

June 17, 2012 38

Assalamualaikum .

Memula skali nak ucapakan a big thx to Ben , sebab sudi membawa kami kanak2 ribena ni berjalan-jalan , eh tak . naik kereta ke rumah Pak Cik Mat Gebu . Mekasih jugak kat PCM sebab sediakan makan-makan yang sedapppp sgt ! . PCM , sy suka kek tu :p Jugak kepada kawan2 yg jumpa dan pegi sesama  ke sana :)
 oke meh nak cerita 

Dari minggu lepas lagi geng kopitiam Putrajaya duk berwhatapps plan nak join ajakan En.Ben ke majlis makan-makan blogger Cik Mat Gebu ni kat Sedenak , Johor . Aku last minit bg jwpn nk join :p biasala nk kena mintak izin seizin izin Mr.Cardigan dulu kan . Dah 3 kali mintak , dia bagi . so means mmg betul punya green light lah tu :p

Kami gerak Sabtu , aku tumpang kete Sue , skali ngan Cik kak Qaseh . Tunang sue , zed zedi yg drive . kami pg 3 kete . Ben , kak zila , baby Qhaliff dan Que , tunangnya dan
dak syahir :) adehh berapa kali dan daa .

Jom , cikidauttt , layan picca :)


 Sue,Qaseh ,Aku , Wani -tunangnya Que :)


 tengokk , duk ngan auntie pija pun qhaliff duk cari2 daddy dia


Qhaliff berusaha utk melepaskan diri dr kami . Qaseh menggerunkan agaknya :p


uwaaa , sungguh aku takut masa ni , takut terlepas , qhaliff meronta untuk lepaskan diri dari aku :( , Qhaliff .uhukk 

Tengokkk , duk ngan daddy okeee je 

Kenal tak ? kenal ? hehehe mesti la kenal . Saya lah Sis Lin :)

pssst -qaseh kemain mintak merayu2 nak ambik gambar ngan qhaliff tp qhaliff tak mahu , last2 ngan daddy qhaliff skali masuk gambar :p


eh , suee, awat nih ? hahaha


 syuhh , ape peace peace . sopan sopan , umah org :p


 err, niat asal nak bergambar dgn Pak Cik Mat Gebu , tp tak kesampaian , so dgn mangkuk bertingkat tu pun jadi la.. kenal tak mangkuk tu? hiksss


 Us - Whatapps geng ! Kopitian Putrajaya . Ty je tak de ni :( xpe next time kita kumpul semua :)


 Masa ni oke lagi ..


 eh yang ni , asal Qaseh ? nak manari samba ke ?


 ni satu lagi , lepas gian ngan mangkuk . HAHA !


olololo , suke gambar ni , comel kan ! Qhaliff kecikkkk je kat luar :p


 Ni la kami , PCM tukang ambik gambar je :)


Dah OTW balik , singgah kat RNR Ayer Keroh utk makan , solat dan borak2 jap :)


 ehem ehem , abe Que ngan tunang tercayang , muchuk muchuk :p

erkk , sori ye , gambar makanan tak de  sebab , hihi yer la ni first time datang umah PCM ,
baru -baru sampai tu mesti la keseganan tu tinggi menggunung lagi . Tapi lepas 30 minit je , ermm segan ntah kemana , gelak je lebih :p ngeehh .

Tu la dia perjumpaan kami di Sedenak :) Happening sangat , tambah2 bila Sis Lin dtg , haa ambikk ko , lg Meriah riah u ! :)

A Big Thxs To All Of U yang terlibat  :)



Entry Sedenak disana 

Ben Ashaari 
Cik Mat Gebu 
Qaseh Supura :p 
Que Achmad
Syahir dak Innocent
Kak Yati 
Sis Lin 
Kak Ayu
Sue Joshua
Cikali


psst - ty sayang , jgn sedih2 ye , & mieza , next gather kita bermeriah riah same2 oke :) Muahhx




Join ni jom  # pewitt :)
cer klik # With Love 
sini pun # Muahx
errk satu lagi # Lebiu
psst last # korang owsem sgt!
Mekasih byk2 pd c comel yg klik :)