Monday, October 8, 2012

Lava Grill Burger


Assalamualaikum .

Perghhh , ni la pertama kali aku tgk beger setinggi ni :p Tower Grill Burger :p 

Semalam aku antara yang bertuah sebab dapat join geng WA/blogger Putrajaya menjamu selera di Lava Grill Burger , Sri Kembangan . Kami dihidangkan dengan Super Tower Burger Bakar Banjir yang ada 10 tingkat , macam dalam gambar tu . haa gempak tak!

Masa mula-mula burger ni terhidang depan mata , kompius jap , besarnyaa , camna nak makan .erkk ! tapi haha ! tengok kat bawah , tergolek jatuh tower tu . Letak daging dalam setiap roti burger yang dilimpahi dengan sos cili , sos black pepper dan macam2 lagi lah :)

 
Tengok ! kalau bab makan , haa xtgk kiri kanan . Ni geng The Laki Laki .Opsss Qhaliff pun ada hoke !

Haa , ni geng yang sopan lagi ayu . Tak sentuh pun lagi burger tu . sesi ambik gambar je dah setengah jam :p

Yang ni pulak chicken grill burger dia . rugi betul ! aku tak dapat nak rasa . Bukan sebab tak cukup hidangan tapi sebab perut aku dah penuh dengan yang beef punya .kenyang !

Semua bahagia , gembira menjamu selera malam tu .hikss , Kenyang tak yah cakap lah , rasa cam tak nak makan nasi seminggu ,hihi . 
Tapi kan , kesian tau , walaupun semua dapat merasa makan burger tu , ada sorang yang sangat cute ni , cuma dapat melihat dari jauh , nak capai pun tak dapat :p , teka sape!


HAHA , cute kan . super cute :) oh Qhaliff , maafkan auntie pija sebab tak dapat memenuhi keinginan Qhaliff :( Qhaliff mam susu je ek . hihihi

Meriah sungguh kami bersantap malam tu , bercakap dengan makan sama naik . nasib baik tak tersembur je :p Terima kasih sangat pada tauke kedai En.Razman a.k.a Mamu yang sudi belanja kami makan dan mekasih jugak pada Ben sebab sudi mengajak kami :p
Kalau korang nak try makan burger ni , lokasi dia di, 

RESTORAN BISMILLAH, JALAN 18/5, TAMAN SRI SERDANG, 43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR DARUL EHSAN .

jom cuba jom :)