Tuesday, August 20, 2013

Modul dan buku rujukan PPJJ USM tahun pertama untuk yang berminat.


Assalamualaikum .

Pengambilan baru pelajar tahun pertama PPJJ USM sesi 2013/2014 dah diumumkan kan, jadi, fiza nak offer sesuatu kepada sesiapa sahaja (tahun pertama) yang tinggal berdekatan Putrajaya dan mengambil cos Ilmu Kemanusiaan (Kesusasteraan / Sains Kemasyarakat) atau cos yang berkaitan. hihihi , macam nak offer bagi pakej percutian je kan :p . Tak de, camni, memandangkan fiza dah masuk tahun kedua ni, jadi semua modul-modul dan buku rujukan fiza yang tahun pertama dulu dah tak akan di gunakan dah . Jadi kalau ada yang berminat nak ambik modul-modul yang fiza maksudkan tu, boleh email kat fiza di fisza84@gmail.com untuk ambik by hand dekat fiza. Bagi free je :) 


Daripada dia tersimpan macam tu je, baik digunakan :) ada yang berminat tak? haa cepat-cepat email oke. Siapa cepat dia dapat :p





6 comments:

  1. baik nya fiza..kalau lah fizi amik coz tu dah awal2 lagi dh email..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr, hihi biasa je, sbb sayang dibiar mcm tu je tak de org guna:)

      Delete
  2. wahhh..sesiapa yg berkaitan bolehlah beli ni...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤