Saturday, August 24, 2013

Morning!


Assalamualaikum .



Selamat pagi and happy weekend day awk semua! Wahh bangun bangun tido terus update blog , dalam sejarah nih .hiksss ! 

Hurmmm , sunyinya pagi kat sini :'( tak macam kat kampung . Kalau kat kampung ni, waktu macam ni dah bunyi ayam, itik, burung, kambing berlagu sesama sendiri dah . Huhu.best! Biasa la, kite orang kampung, jauh mana pun pergi, semoden mana pun kehidupan yang kita kecapi sekarang, jiwa tetap pada kampung .Hati tetap rindukan kampung.uhukkk :'(

Dah tetiba pagi pagi ni syahdu pulak kenapa aku ni .errrkk ,hihihi.ohh hari ni, tak ada program apa pun kat luar, program kemas rumah je . Pastu malam, ke jemputan open house cik Yanty :)  then lepas tu, movie timeeee . Nak tengok Elysium . Katanya best :) 
sape sape nak join..mai ler :p






3 comments:

  1. dari bulan puasa yang lepas sampai sekarang, saya belum berkesempatan lagi nak tengok wayang.

    ReplyDelete
  2. Ari ni byk jgk open house.tp x blh g.mcm thn lps jgk.sedeeh...esk ad 3 open house.x tau dpt g ke x..:(

    ReplyDelete
  3. selamat berhujung minggu fiza..

    Nur pun rindu kampung...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤