Friday, September 20, 2013

Kami happy, perut pun happy di Flora Kafe Ampwalk :)


Assalamualaikum .

Sambungan entry lepas :)

Masa gathering kat Flora Kafe hari tu, hampir 20 orang jemputan yang datang dan yang mana dah kawin, bawak family sekali , termasuklah fiza. Fiza datang dengan husband. First time kot dia ikut fiza gather sekali dengan kawan blogger macam ni :p .Puas pujuk hokey!  
Dan dalam ramai-ramai tu, ada dua tiga orang yang baru first time fiza jumpa dan kenal :) Mereka baik dan friendly :)

Us . 
Jeeb, Nizam, Ty, Qaseh, Aben, Mell (tuan punya Kafe) Mawardi, Bro Ahsan, Bro , Dr.Fuh, Ujang , Mieza dan Kak Sue . 





Eh eh, birthday sape pulak ni?? Haa, dalam entry lepas , fiza ada sebut pasal birthday kan . Rupanya, selain makan-makan ni, mereka celebrate birthday fiza dan jeeb sekali . sob sob sob . lap air mata . terharu tahu :'( sebab tu la meja kami meriah semacam je dengan belon belon sumer :p .


Thanks a lot kawan! kami really appreciate it! sayang korang lebih :)

Setiap gambar, ada cerita . so, fiza tepek je gambar-gambar utk tatapan di hari tua nanti :p



Hahaha, macam lebih kurang je kami dengan dak kecik ni :p belon ohh belon .

Sob sob sob, Qhaliff dan Zafirah . dua-dua tak mau dengan auntie pija .nak ngan ayah jee -.-

Qhaliff tolak tolak kite . Zafirah jerit , nanak nanak nanak .huhuhu.sob sob sob . nangis lagi .


Disebabkan belon banyak sangat, maka belon jadi permainan kami pada hari itu :p

Tu la dia ceritanya . Apapun kami have fun sangat! thanks a lot kpd Mell (tuan punya Flora Kafe) yang invite kami kanank-kanak riang ni bergembira di Flora Kafe dari jam 3.00pm sampai la 5.00pm lebih, lama jugak tu ^^ . Kami happy, perut kami pun happy sebab dapat makan sedap :p



23 comments:

  1. Replies
    1. memang cantikk sgt! nanti awk boleh dtg sambut beday kt sini :)

      Delete
  2. Syioknye..bile la dpt join mcm ni..

    ReplyDelete
  3. Korang memang kanak2 riang ribena..

    ReplyDelete
  4. waaa best2 nye dpt kumpul sama2

    ReplyDelete
  5. Cantek tudung shawl pink tu,,,blue mner?

    ReplyDelete
  6. meriahnya....seronok nur tgk.. :)
    tempat pun cun melecunn

    ReplyDelete
  7. flora cafe again!huhu..baru ni opismet bt surprise besday party hubby dia kat cni jugak!hihi...hari2 nk g kele lalu ampwalk ni...dekat dengan umh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh! hihihi, May pun kene cuba makanan n suasana kt sini :)

      Delete
  8. *hari2 nak gi keje lalu ampwalk ni..dekat dengan umh

    ReplyDelete
  9. woah..best..makan pon konyang..hihi

    ReplyDelete
  10. happy slalu ya...

    tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

    Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤