Saturday, September 14, 2013

Kedai Gunting Rambut fav dia . Ipoh .


Assalamualaikum .

Heading to Negeri Jelapang Padi, Kedah . Pukul 8 pg lebih dah keluar rumah, konon nak sampai awal , tapi ..hurmmm, highway utara selatan jammed! Sudahnya, sekarang baru sampai Ipoh . 

Sampai Ipoh, berhenti kejap, hubby nak gunting rambut kat Salon fav dia . Salon ni, dari sejak duk Ipoh dulu lagi jadi pilihan dia . Memang tak g tempat lain dah . Tukang gunting dia memang terbaik , dia gunting guna pisau dan gunting . Manual gitu ..hihi . Tapi , masa yang di ambil untuk siapkan menggunting ni lama sikit dari salon lain yang penah kami pegi .lama pun tak pe la, puas hati kan :) Lokasi salon ni terletak di Bercham, Ipoh . Ni fiza duk tunggu dia siap , pastu, terus gerak ke Kedah . Kawan kat sana dah lama menunggu kami :) 
13 comments:

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Peringatan

Segala artikel yang dihasilkan di www.fizazainy.com adalah pengalaman dan pendapat peribadi yang ingin dikongsi bersama pembaca blog ini serta untuk koleksi pemilik blog di masa hadapan.

Sebarang aktiviti 'copy-paste' artikel atau gambar daripada blog ini perlu mendapat keizinan pemilik blog terlebih dahulu.