Friday, November 15, 2013

Ada perkara yang kita berbeza


Assalamualaikum .

Ada perkara yang kita berbeza . 

Isteri suka makan western, Suami suka makan nasi
Isteri suka muzik balada, Suami suka muzik pop
Isteri suka tempat sunyi, Suami suka tempat ramai orang
Isteri suka pantai, Suami suka 'mall'
Isteri suka bercuti di Pulau, Suami suka tempat tinggi
hihi, Isteri suka tonton Astro Prima, Suami suka HBO
Isteri suka makan, Suami suka bawak Isteri pegi makan . ehh macam tak kene je .haha!

Perbezaan tu buat kita makin erat . Makin kejab dengan kasih sayang . Terima kasih Allah :)




Gambar ni last month punya cerita ni , husband bawak Fiza ke KLCC sebab dah lama tak ke sana . Main terjah je , bila sampai sana, beli barang sikit , pastu tak tahu dah nak pegi mana :p . Tiba-tiba husband ajak g Aquaria , fiza pun suka la, sebab dah lama nak pegi tengok ikan-ikan kat situ . Tapi bila tengok jam, hurm dah pukul 5 lebih . Hampa . Dah lewat dah :'( . Husband pun kata , tak pe, tunggu skool holiday, kita datang dengan adik-adik sekali :) wiwiwiwi . 


Meatball Bolognese . Sedap, alhamdulillah . Fiza makan kat FC KLCC tu je . Harga tak ingat 
berapa :p 

Motips entry ni sebenarnya nak tunjuk meatball tu je . haha , tapi intro dengan berjiwang bagai pulak .hihihihi :p . oke bye!


psst ~

"Sesungguhnya orang-orang yang saling mencintai, kamar-kamarnya di surga nanti terlihat seperti bintang yang muncul dari timur atau bintang barat yang berpijar. Lalu ada yang bertanya, "siapa mereka itu?", "mereka itu adalah orang-orang yang mencintai karena Allah 'Azzawajalla." 
(HR. Ahmad)


Salam Jumaat dan Selamat berhujung minggu :)


8 comments:

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Peringatan

Segala artikel yang dihasilkan di www.fizazainy.com adalah pengalaman dan pendapat peribadi yang ingin dikongsi bersama pembaca blog ini serta untuk koleksi pemilik blog di masa hadapan.

Sebarang aktiviti 'copy-paste' artikel atau gambar daripada blog ini perlu mendapat keizinan pemilik blog terlebih dahulu.