Wednesday, October 19, 2016

SAFI Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung

Assalamualaikum .

Hello =)

Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali dikiaskan kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan pastinya lahir daripada penjagaan yang rapi tidak kira dalam apa jua keadaan. Bagi fiza yang bertudung ni, penjagaan mahkota ini sememangnya dititikberatkan agar keadaan rambut fiza sentiasa sihat dan bermaya =)Jadi, memahami keperluan wanita bertudung moden pada masa kini, SAFI Shayla iaitu satu rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung yang diperkaya Habbatus Sauda telah memperkenalkan satu solusi penuh inovasi yang mana lebih murah dan menjimatkan tetapi pada masa yang sama memberikan nilai kualiti yang tinggi iaitu SAFI Shayla Pek Fleksi.


Dengan SAFI Shayla Pek Fleksi ni, kita boleh menggunakannya terus atau digunakan sebagai pek isian semula ataupun boleh digunakan untuk travel :) . Inovasi Pek Fleksi ni merupakan inovasi pertama dalam industri syampu. Diambil daripada perkataan 'fleksibel' iaitu seperti yang kita tahu ianya membawa maksud sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan. Oleh itu, SAFI Shayla melengkapkan kehidupan wanita bertudung moden yang sentiasa mencari produk berkualiti pada harga mampu milik. Dengan 1 syampu, pada satu harga, kita boleh menggunakannya pada 3 keadaan yang berbeza =) 

Warna dan corak reka bentuk pada setiap variasi syampu SAFI Shayla Pek Fleksi dikekalkan sama dengan format asal SAFI Shayla pek pam dan botol, agar dapat memberikan kemudahan kepada pengguna untuk senang nak cari produk ni. Berat pek fleksi ni 480g je, so ringan je dan senang nak bawa ke mana-mana .

Korang yang nak mencari produk ni boleh cari di mana-mana pasaraya di seluruh Malaysia dan harganya cuma RM14.65 sahaja satu pek tu. Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI ni, korang boleh terus ke laman facebook SAFI, Instagram atau tonton di Youtube SAFI . Link kat bawah ye =)

Youtube    | www.youtube.com/safimalaysia   5 comments:

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤