Tuesday, February 12, 2019

Rawatan Wajah Yang DIsediakan Di Skin Valet Bangi

Assalamualaikum.

Hello =)

Dalam entry sebelum ni fiza ada share dengan korang pengalaman fiza buat Aqua Peel Treatment di Skin Valet Bangi kan. Sampai sekarang masih tak boleh move on uols, kulit muka pun sampai sekarang rasa suci je.haha. Macam tak puas je bercerita pasal pengalaman je so dalam entry ni fiza nak share lebih sikit pasal Skin Valet Bangi ni. Tempat best untuk 'me time' harus lah di war-war kan, betul tak :)

Tengok kat IG Skin Valet Bangi tengah ada sale ni untuk rawatan Aqua Peel, cepat-cepat korang book!


Rawatan / Perkhidmatan Yang Terdapat Di Skin Valet Bangi


Di Skin Valet Bangi ni ada pelbagai jenis rawatan disediakan mengikut masalah kulit yang kita hadapi atau keperluan kulit. Maksudnya, kalau takde masalah apa-apa, mungkin korang nak glowingkan kulit muka tu, haa pun boleh di sini. Antara service yang disediakan di Skin Valet Bangi ni ialah,


Step Pertama - Skin Analysis


Skin Analysis ni dilakukan oleh beauty consultant yang berpengalaman dalam masa lebih kurang 30 minit. Selama tempoh ni, beauty consultant akan tanya kita beberapa soalan mengenai aktiviti harian yang berkaitan dengan kulit dan dalam masa yang sama beberapa tips akan diberikan. Kulit muka akan mula di analisis secara details menggunakan alat khas seperti dalam gambar di bawah ni. Jangan risau, tak sakit dan tak beri kesan apa-apa pada kulit pun. Tekap je muka kat situ beberapa minit sampai beauty consultant dapat 'selongkar' part kulit muka kita yang dia nak :)


Selepas selesai sesi analisis kulit, beauty consultant akan suggestkan rawatan apa yang sesuai untuk rawat mengikut kondisi kulit kita, ada 7 rawatan yang disediakan dan korang jangan main pilih je tau.  Harga yang dikenakan bagi fiza berbaloi dengan services yang diberikan. Kalau korang nak buat rawatan susulan pun boleh pilih beberapa pakej yang disediakan dan jangan risau tentang bayaran, nak bayar ansuran pun boleh kat sini =)


Untuk tahu lebih lanjut tentang harga pakej atau rawatan yang disediakan, korang boleh datang terus ke Skin Valet Bangi atau hubungi nombor telefon yang fiza sertakan dibawah ni ya.


Info Lanjut :

Alamat :
Skin Valet Bangi
62, Jalan 8/35, Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Kajang, Selangor

Telefon : 03-8922 9181

Facebook : Skin Valet Bangi 

Instagram : @skinvalet_bangi

Waktu perniagaan : 10.30am – 7pm





Mold Removal 101

Assalamualaikum .

Hello =)


You may not know it, but you're surrounded by mold. Most forms are harmless, but there are a few to watch out for. By understanding what to look for and how to clean it, unwelcome mold can be kept in check with routine maintenance. 

Mold 101 


Mold is a fungus with thousands of variations, but all are microscopic organisms that live on organic material. For residential purposes, molds can be lumped together with the mildew family, since they are very similar. Both mold and mildew assist in the continual breakdown of dead plants and animals, standing proudly with yeast and mushrooms to keep nature moving.



Though relentless in their quest to help things rot, mold is not particularly difficult to keep at bay. It needs moisture to grow, so keeping your surroundings dry will prevent mold from becoming a problem. Molds release tiny spores for reproduction in their quest to consume the organic world but, when it comes to our homes, there's no reason that they should succeed just yet. 

Identifying Mold 


Mildew is the easiest mold to see. Mildew shows up as black gunk on shower grout, and its hopeful gatherings can be seen on damp walls, siding, decking – wherever moisture beckons. 

Mildew can look like dirt, but there's an easy way to tell the difference. Apply diluted bleach (1 part bleach, 16 parts water) and wait a moment. Mildew will lighten up quickly, but dirt won't change. 

Mold Testing 


Retail mold-testing kits are available, and professional testing can be done. The Center for Disease Control (CDC) discourages routine mold sampling: it won't hurt, but it won't help much. Mold can trigger allergies and should be removed regardless of its type, and all molds are removed in the same way. 


How to Check for Mold 


A well-maintained residence shouldn't have moldy areas: any sign of mold should prompt a search for the leak. 

Indoor Plumbing: Check for mold near interior water lines and plumbing fixtures. If mold is visible, find and repair the leak before cleaning. Keep in mind that water can travel away from the source of the leak in any direction – even up through drywall or other absorbent material. 

Outside Leaks: Check outside of a residence for mold, looking closely at wood areas such as roofing, decks, and window sills. Investigate the interior side of any moldy spot and repair the moisture source. Ensure that there is no drainage into the foundation. 

Inspect the Ductwork: Check ductwork for mold, looking carefully at the ceiling and joints under the ducts. Poorly insulated ductwork can allow moisture where it isn't expected. 

Probing: Mildew is unsightly, but it doesn't do much damage. Other molds can rot a home's structure, however, and this damage isn't always so visible. Probe suspicious areas with a screwdriver or similar tool, and look for spongy or crumbly spots that indicate molding. 

Use Soap and Water 


Don't bother with bleach or harsh chemicals to remove mold. Plain old soap and water is the best way, because soap has surfactants that lower surface tension and disrupt the mold's structure. 

Finish with Antimicrobial Spray 


Molds can easily return. After repairing leaks and cleaning the site, spray the dried area with antimicrobial treatment to help prevent further molding. 

Helpful Tips 


Take precautions if the mold has a strong odor or is more than a few feet in size. It's important to avoid breathing in too many spores. 

Here are suggestions for cleaning mold safely and effectively. 

• Shut off any appliances that circulate the air, such as a furnace or air conditioner. 

• Seal or cover open air spaces, ducts, and doors to contain spores. 

• Wear a respirator, goggles, and gloves for protection. 

• Wear clothing and shoes you can clean or throw away after cleanup. 

• As you clean, moisten mold with a hose sprayer to reduce airborne spores. 

• Ventilate the area with a fan, and seal the exit airway so spores don't recirculate. 

• Throw away the contaminated fan if you have severe mold. 

• Double-bag moldy debris; wrap and tape affected carpeting in 6-mil plastic. 

Hiring a professional


DIY mold repair can be time consuming and physically tiring. Hiring a contractor who specializes in mold removal or water removal is beneficial for those who don’t want to take on the task. Aloha Restoration is a home restoration and remodeling provider based out of Lake Zurich Illinois.